Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segitenétek nekem fiunév...

Segitenétek nekem fiunév választásban?

Figyelt kérdés
nem tudom milyen nevet adjak a kisfiamnak..segitsetek.. Osi magyar neveket ne irjatok, inkabb kulonleges nem magyaros hangazu ritkabb neveket.. Koszi :)
2013. máj. 19. 17:26
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
59%

Miért kell így neki esni, csak feltett egy kérdést?! Annyira szeretem, hogy ki van írva: itt megkérdezheted, amit eddig nem mertél.... aztán vki föltesz egy kérdést és egyből lehordják mindennek úgy, hogy nem is ismerik... jó, hogy nem írta le, hogy az egyik szülő külföldi, de nem írhatja le az egész életét!

Ezek az ősmagyar nevek se szépek és most ez a divat, hogy adjunk ősmagyar nevet, tegyük hordozókendőbe, a hozzátáplálás is túl van bonyolítva..... most komolyan itt a sok Csenge, Hunor... meg minden második kisfiú Bence... miért kell, hogy mindenkinek ugyanaz a név tetszen? Nem akarok senkit megbántani, de elég bunkó dolog volt, hogy így nekiestetek, amikor semmi közötök hozzá, csak feltett egy kérdést....

2013. máj. 20. 11:41
 32/48 A kérdező kommentje:
a Noel nekem is tetszik:) koszi 31-es :))
2013. máj. 20. 13:57
 33/48 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 31-es: senki sem esett neki, csak bátorkodtam megjegyezni, hogy az idegen, suta magyarítással rendelkező gyermekek szülei 10/10 esetben az anyaföldhöz konvergálnak szellemileg és úgy általában. EZt a kérdező magára vette, személyeskedett, hisztizett, belengette, hogy nem magyarok, satöbbi. Na ne má, kedves békeharcos 31-es.

Kínos, ha egy országban kínos ősi neveket adni. Kínától Angliáig eleve nem is értenék ezt a hozzáállást... ahogy itthon sem értjük nem kevesen. Jöjjenek a Darelek, Natalik (hehe, a Natália, az naddon snassz), Rönék, Fredek, sajnos nomen est omen, nagyjából sejthető a jövő HResei mi alpján fognak első körben szűrni.:) Hajrá.

2013. máj. 20. 14:11
 34/48 A kérdező kommentje:
De neked mi közöd van ehhez? Bocs, hogy nem akarok Fülöp, Hunor, Bendeguz, Zakarias nevet adni a fiamnak. Azt meghagyom neked. Olyan kerdeshez szolj hozza amire tudsz valaszolni, innen meg takarodj, nem kivancsi rad senki..
2013. máj. 20. 15:52
 35/48 anonim ***** válasza:
Nah, pont erről van szó. 10/10. Gratulálok, nem sikerült megváltoztatnod a statkót. Sok boldogságot.:)
2013. máj. 20. 19:32
 36/48 A kérdező kommentje:
???
2013. máj. 20. 19:39
 37/48 anonim ***** válasza:
Nem érti. Nálatok biztosan ez a kommunkációs módi (takaroggy innen, rád senki sem kíváncsi és tsai), nálunk nem. 10/10.
2013. máj. 20. 19:42
 38/48 anonim ***** válasza:
Bunkózol, meg osztasz itt mindenkit, aki nem a szád ízének megfelelő dolgokat válaszol,de ez a takarodós duma azért sok mindent elárul rólad...
2013. máj. 20. 19:50
 39/48 anonim ***** válasza:

Adj olyan nevet a gyerekednek Kérdező, amilyet akarsz, a Te dolgod. Azt tanácsolnám viszont, hogy próbálj elgondolkodni rajta, hogy a fiad Magyarországon fog-e élni vagy nem. Ha igen, akkor javasolnám olyan név adását, amivel nem keseríted meg az életét. A szülői felelősség már itt elkezdődik. Én nem venném a lelkemre, ha a gyerekem miattam jönne sírva haza az iskolából.

Sajnos a stílusod valóban hagy kívánnivalót maga után és akkor még finoman fogalmaztam.

2013. máj. 20. 20:05
 40/48 anonim ***** válasza:
Igen, de szerinted azokat a gyerekeket nem cikizik a nevük miatt, akiket Fülöpnek, Józsefnek, Frigyesnek, Jánosnak, Imrének....hívnak? Hidd el mostanábban ezekre könnyebb "rászállni"....
2013. máj. 20. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!