Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segitenétek nekem fiunév...

Segitenétek nekem fiunév választásban?

Figyelt kérdés
nem tudom milyen nevet adjak a kisfiamnak..segitsetek.. Osi magyar neveket ne irjatok, inkabb kulonleges nem magyaros hangazu ritkabb neveket.. Koszi :)
2013. máj. 19. 17:26
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
40%
Ott a pont... 10-el maximálisan egyetértek.
2013. máj. 19. 20:45
 12/48 anonim ***** válasza:
78%
Az egyik válaszoló felsorolt itt jópár külföldi nevet. A gond az velük, hogy csak magyar helyesírás szerint lehet őket anyakönyveztetni (ha egyáltalán szerepelnek az utónévtárban). Innentől kezdve pedig mindegyik kiesik, mert a Samuel elég hülyén hangzik kiejtve így, Szemjúel-ként leírva még borzalmasabb. Vagy Kriszcsiön, Hjú, Viliem stb. Nevetséges az összes. Ne külföldi nevet akarj adni a magyar gyermekednek szerintem, vonatkozik ez a Kérdezőre is.
2013. máj. 19. 20:48
 13/48 A kérdező kommentje:
a ti szellemi szinvonalatok is jo melyen lehet (10. 11.), vagy csak nem tudtok olvasni, ugyanis nem ez volt a kerdes. Mashova menjetek osztani az eszt, azt a keveset ami jutott nektek. Arra nem gondoltok hogy az apa vezetekneve mondjuk nem magyar, vagy eppen meg nem is magyar nemzetisegu az egyik szulo???
2013. máj. 19. 20:50
 14/48 anonim ***** válasza:
47%
Bocsi, igazad van, látszik a helyesírásodon, hogy nem magyar vagy, így már érthető.
2013. máj. 19. 20:53
 15/48 anonim ***** válasza:
Külföldi nevet Magyarországon élő gyereknek?Egyik ismerősöm is azt akart minden áron a lányának,igy Zseraldin lett a neve.Elég vicces,főleg,hogy Szabó a vezetéknév.Fonetikusan leirva a külföldi nevek borzalmasak.
2013. máj. 19. 20:55
 16/48 anonim ***** válasza:
59%

Honnan tudná akármelyikünk is, hogy nem magyar a másik szülő??:D

Mi itt csak annyi következtetést tudtunk levonni, hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő nő egy életre készül kicseszni a fiával, amiért magyar létére külföldi nevet akar neki adni.

Nyilván ebben a helyzetben az összes eddigi tanács értelmes.

2013. máj. 19. 20:55
 17/48 A kérdező kommentje:
nem tudom ismered-e az okostelefonokat, nincs rajta ekezet, ezen kivul nincs hiba a helyesirasomban. Egyebkent sem en sem a ferjem nem vagyunk magyar szarmazasuak..
2013. máj. 19. 21:01
 18/48 anonim ***** válasza:
60%
Igaz, okosak vagyunk, de ha nem írod le nem tudhatjuk, mi az apa vezetékneve, ahogy azt sem, melyik országban éltek. Magyar szülők, magyar névvel, Magyarországon ne adjanak idétlen, erőltetett külföldi nevet a gyereknek, ha nem akarják, hogy sutyeráknak nézzék őket.
2013. máj. 19. 21:05
 19/48 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.Ha külföldi neveket is szeretnél akkor máskor ird azt.Mi ezt tényleg nem tudhatjuk,főleg nem azt,hogy ti milyen származásúak vagytok.Érted,a Szabóhoz ne adjon már valaki Zseraldint meg az O'Toole se adjon Krisztiánt mondjuk.
2013. máj. 19. 21:09
 20/48 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy magyar származású, akkor a nációd/nációtok névtárából keressetek megfelelő fiúnevet.
2013. máj. 19. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!