Van köztetek olyan, akinek a férje hajlandó elmenni a szülői értekezletre?
Figyelt kérdés
Néha jól jönne, ha ő menne el, mert nagyon nem érek rá, de nem hajlandó. Azt mondja, az női dolog!2013. máj. 16. 10:53
11/16 anonim válasza:
Biztos elmene de felét nem tartaná fontosnak ,igy én megyek inkább jobb a békeség .
12/16 A kérdező kommentje:
11 válaszolóból 11-nek a férje tökéletes, ez hihetetlen!
2013. máj. 16. 21:48
13/16 anonim válasza:
Itt az ideje, hogy a férjed elolvassa a hozzászólásokat :)
14/16 anonim válasza:
Kérdező! Nem tökéletes a férjem, csak ez nem olyan nagy dolog:)
15/16 A kérdező kommentje:
Áhh, mondtam neki , de még arra is lusta, hogy elolvassa a hozzászólásokat!
2013. máj. 16. 22:06
16/16 anonim válasza:
Nem tökéletesek a mi férjeink sem, de azt mondani, hogy azért nem egy szülőire mert az női dolog az már tényleg eszement.
Én csak azért nem szeretném ha a férjem menne el, mert pont a lényeget nem írná fel, ellenben a szülőin fél órán át pofázna arról, hogy a Drága Lányunk milyen okos, ügyes és gyönyörűséges, nem tudni, hogy a szupermodell karrierje mellett lesz-e ideje hogy átvegye a Nobel díjat, a szülői másik felében meg a fiús szülőket fenyegetné, hogy a büdös kölkük két méternél közelebb ne is közelítse meg a Drága Lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!