Van köztetek olyan, aki szülés után még hónapokig nem volt jól?
Figyelt kérdés
Mostanában sok sikerősöm szült és mindenki 1-2 hét alatt regenerálódott, teljesen jól van. Én meg az első 6 hétben borzalmasan voltam, nagyon fájt a gátsebem, végül szétnyílva forrt össze, menni is alig bírtam. 5 hónapja szültem, de még most is érzem olykor a gátmetszés helyét. Hogyhogy mindenki olyan nagyszerűen van körülöttem szülés után, csak én szenvedtem meg ennyire?2013. márc. 26. 17:43
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nem volt szerencséd, vagy jó orvosod. A gátseb varrást is el lehet cseszni. Az orvos mit szólt a fájdalmaidhoz, a szétnyíló sebhez?
2/3 A kérdező kommentje:
A 6 hetes kontrollon kiszedte a felszívódó varratokat, mert egyáltalán nem szívódtak fel, onnantól kezdve kezdtem el gyógyulni. Nem volt nagy varrás, másfél centi, a doki szerint szépen gyógyult... hát szerintem meg szétnyílva gyógyult. A férjem szerint érzésre szinte olyan, mint szülés előtt, ezért is nem megyek már vissza a dokihoz, ha a férjemet nem zavarja, akkor engem sem. Amúgy volt fogadott dokim, száz ezret kiperkáltunk neki... illetve havi 10-es terhesgondozást.... Néha jobban érzem újra a gátmetszés helyét, de aztán elmúlik. Szóval csak én jártam ilyen rosszul?
2013. márc. 26. 19:43
3/3 anonim válasza:
A fiam augusztusban született. A feleségem sokáig betegeskedett utána. Összevissza vérzett, gyakran rossz volt a közérzete, de fájdalmai nem voltak. Következő év májusában annyira rosszul lett, hogy kórházba került. Akkor derült ki, hogy bent maradt a méhlepényből egy darab. Kikaparták, és utána jött rendbe. A szüléskor éppen rossz, figyelmetlen napja lehetett az orvosnak, mert egyébként egy jónevű doki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!