Szülés utáni megromlott szex?
Igen, én. S itt sokan le is néznek emiatt, ha őszintén leírom, hogy sajnos nem vagyok túl aktív. Kevésbé kívánom a szexet, mondhatni csak akkor kívánom, amikor peteérésem van.
Nagyon szeretem a párom, de a szex. Én simán mellőzném az életemből, ha nem nézne olyan szép boci szemekkel rám a párom.
Ez van. A szülés belőlem ezt hozta ki, és már nem is hiszem, hogy változni fog. 2,5 éve szültem.
:(
Persze próbálkozok, hogy szegény páromnak ne legyen rossz. De sajnos nehéz, mintha kiölték volna belőlem a vágyat. :(
sokat számít szerintem h a párod emnnyire megértő. De még többet, h te magad mennyire vagy fáradt.
Nekem hasonló érzésem volt az elején és rájöttem, hogy az a baj, h egész nap mozgok, teszek-veszek, elvégzem a teendőket, foglalkozom a babával és estére egyszerűen kifulladok. Nincs erőm, hogy bedobjam magam.
Mivel én úgy gondoltam, h ez így nem jó, változtatni akarok, ezért próbáltam megtalálni valahogy az egyensúlyt.
Aztán ahogy beállt az egyensúly, visszajött a kedv is!
Neked is ezt tanácsolom, hogy először agyban döntsd el, h neked ez jó e így, párodnak is jó e így. Ha te magadon azt érzed (nem a párod nyomására), h változtatni akarsz, akkor próbáld meg úgy átszervezni a napokat v azokat a napokat, hogy estére ne ess az ágynak a fáradtságtól. Alakítsd valahogy az este köré a te progjamjaidat, gondolataidat is. Ha ráhangolódsz "időben", ez később visszaállhat természtes ösztönné. Nekem legalábbis ez segített.
Máshogy is kielégítheted a párod, kézzel, szájjal ha úgy van. Így mindkettőtök jól jár mert ő kielégül de ezzel egyidejűleg te meg nem mész bele olyan dolgokba, amit nem szeretnél, nem kívánsz és nem élvezel.
Egy idő után pedig meg fog jönni neked is a kedved, hidd el!
"te meg nem mész bele olyan dolgokba, amit nem szeretnél, nem kívánsz és nem élvezel."
Gondolod, hogy ha nem kívánja a dolgot, akkor azt élvezné, hogy szájjal csinálhatja?
Nagyon nem értek egyet azzal, hogy kényszerítsük rá magunkat, hogy kötelességből, muszájból egyoldalúan szolgáljuk ki a párunkat. Őszintén szólva nem vagyok túl jó véleménnyel arról a férfiról sem, aki élvezi, hogy csak kötelességből nyúlnak hozzá, szerintem ennél illúziórombolóbb dolog nincs is... Legalábbis nálunk elképzelhetetlen az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!