Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni megromlott szex?

Szülés utáni megromlott szex?

Figyelt kérdés
13 hónapja szültem, azóta nem mondanám valami fényesnek a szexuális életünket. A párom szeretné, de nekem valahogy nincs kedvem hozzá, vagy talán fáradt vagyok... Jó, ha havi 2x együtt vagyunk. Mit tehetnék? Más is járt így?
2013. márc. 21. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, én. S itt sokan le is néznek emiatt, ha őszintén leírom, hogy sajnos nem vagyok túl aktív. Kevésbé kívánom a szexet, mondhatni csak akkor kívánom, amikor peteérésem van.

Nagyon szeretem a párom, de a szex. Én simán mellőzném az életemből, ha nem nézne olyan szép boci szemekkel rám a párom.

Ez van. A szülés belőlem ezt hozta ki, és már nem is hiszem, hogy változni fog. 2,5 éve szültem.

:(

Persze próbálkozok, hogy szegény páromnak ne legyen rossz. De sajnos nehéz, mintha kiölték volna belőlem a vágyat. :(

2013. márc. 21. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:

sokat számít szerintem h a párod emnnyire megértő. De még többet, h te magad mennyire vagy fáradt.

Nekem hasonló érzésem volt az elején és rájöttem, hogy az a baj, h egész nap mozgok, teszek-veszek, elvégzem a teendőket, foglalkozom a babával és estére egyszerűen kifulladok. Nincs erőm, hogy bedobjam magam.

Mivel én úgy gondoltam, h ez így nem jó, változtatni akarok, ezért próbáltam megtalálni valahogy az egyensúlyt.

Aztán ahogy beállt az egyensúly, visszajött a kedv is!

Neked is ezt tanácsolom, hogy először agyban döntsd el, h neked ez jó e így, párodnak is jó e így. Ha te magadon azt érzed (nem a párod nyomására), h változtatni akarsz, akkor próbáld meg úgy átszervezni a napokat v azokat a napokat, hogy estére ne ess az ágynak a fáradtságtól. Alakítsd valahogy az este köré a te progjamjaidat, gondolataidat is. Ha ráhangolódsz "időben", ez később visszaállhat természtes ösztönné. Nekem legalábbis ez segített.

2013. márc. 21. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Máshogy is kielégítheted a párod, kézzel, szájjal ha úgy van. Így mindkettőtök jól jár mert ő kielégül de ezzel egyidejűleg te meg nem mész bele olyan dolgokba, amit nem szeretnél, nem kívánsz és nem élvezel.

Egy idő után pedig meg fog jönni neked is a kedved, hidd el!

2013. márc. 21. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:

"te meg nem mész bele olyan dolgokba, amit nem szeretnél, nem kívánsz és nem élvezel."

Gondolod, hogy ha nem kívánja a dolgot, akkor azt élvezné, hogy szájjal csinálhatja?

Nagyon nem értek egyet azzal, hogy kényszerítsük rá magunkat, hogy kötelességből, muszájból egyoldalúan szolgáljuk ki a párunkat. Őszintén szólva nem vagyok túl jó véleménnyel arról a férfiról sem, aki élvezi, hogy csak kötelességből nyúlnak hozzá, szerintem ennél illúziórombolóbb dolog nincs is... Legalábbis nálunk elképzelhetetlen az ilyesmi.

2013. márc. 22. 02:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapja szültem,és egyszerűen eszem ágában sincs a szex.NEm kívánom.Egyszerűen még nem tudom az agyam átállítani anyából nőbe.Én az orális szexre nem vagyok hajlandó,nem tudom miért,eddig nem volt vele bajom,de amióta a baba megvan nem visz rá a lélek,hogy azt csináljam. Mi is kb 2szer vagyunk együtt havonta,a párom kedvéért,de nekem az elején ráadásul fáj is,hiába használunk síkosítót.Gondolom majd helyreáll ez a dolog ha a babám kicsit nagyobb lesz.Jelen pillanatban Ő tölti ki minden gondolatomat,rá figyelek minden idegszálammal.Tudom,hogy ez nem teljesen normális,de ez van.A párom megértő szerencsére :)
2013. márc. 22. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!