Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyenkor már...

Szerintetek ilyenkor már szabad a szex? Vagy várjunk még?

Figyelt kérdés
6hete szültem császárral.Már 1hete nincsen vérzésem és nagyon vártuk már h leteljen a 6hét.Ma hivtam volna a dokit hogy kérjek idöpontot de közölte velem az asszisztens hogy csak a jövöhéten lessz itthon a mert szabin van.Szóval csak hétfön tudok menni kontrollra.Megvárjuk még ezt az egy hetet?vagy azért ilyenkor már szabad egy picit együtt lenni?Járt már így más is?
2013. márc. 18. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
az az 1 hét már nem sok.Én 9 héttel szülés után tudtam csak menni kontrollra,így addig vártunk.
2013. márc. 18. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Várjátok meg, igen!
2013. márc. 18. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

le leszek pontozva..

nekem a császár után a férjem 'vette el a szüzességem', az 5,5 héten. persze óvatosan és csak picit voltunk együtt. de már nagyon hiányzott az intimitás a kapcsolatunkból és mindketten nagyon akartuk egymást.

nem mondom, hogy követendő példa, de nekem ezzel sikerült túllendülnöm a kezdődő depressziómon.

2013. márc. 18. 15:40
 4/4 frászkarikaborsó ***** válasza:
várjátok meg az orvosi kontrollt, mert ha esetleg valami még nincs rendben (erre nagyon kevés esély van, de van..), akkor a szex nagyon is ártalmas lehet.
2013. márc. 18. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!