Szülés utáni megromlott párkapcsolat?
1 éve szültem. Ekkor minden megváltozott. Amikor mindennek szupernek kellett volna lennie, mi csak veszekedtünk. A férjem nagyon sokat segít, de az őrületbe kerget az, hogy ő mindent jobban tud nálam a gyerekkel kapcsolatban. Már lassan ott tartunk, hogy "nekem közöm sincs a gyerekhez". A veszekedés heti szinten jelen van az életünkben. Kikészít az okoskodàsával. A szex sem megy már úgy, jó ha havonta 2x együtt vagyunk. Eljárni kettesben kb 3 havonta szoktunk. Sokszor azt érzem hogy megőrülök bezàrva a 4 fal közé, a mindennapos házimunkával, plusz egy babával, akinek ha olyanja van reggeltől estig hisztizik. De a férjem ezt nem érti meg, sokszor vágta a fejemhez hogy "nincs azért olyan rossz dolgod". Köszi, próbálná meg csak 1 hétig ezt csinálni... Nem csal meg, tudom hogy szeret és nem lenne rá képes. De az, hogy napi szinten az okoskodását kell hallgatnom, nem tudom meddig bírom. Olyan dolgok érdeklik, amik más férfinak eszébe se jutna.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Tanácsokat várnék, mit tegyek hogy jobb legyen? Köszönöm
Igen.
Ugyan nem teljesen ugyanezek a problémák voltak, de hasonlóak. Azért az én férjem nem akarta soha jobban tudni, hogy mi a jó a gyereknek, de sokszor ő sem becsülte a gyerekneveléssel és háztartással járó munkákat, nálunk is a szexuális élet elég rossz volt vagy inkább nem volt, nekünk sem volt közösen eltöltött idő, plusz a szülei miatt is sokszor veszekedtünk.
Nekem a terhességem óta vannak pszichés problémáim, pánikbetegség, szorongás, amivel most jutottam oda, hogy pszichológushoz járok és jógára és most már rendeződik a házasságunk is. Nagyon sok dolgot megtanultam elfogadni, változtattam dolgokon, amivel együtt a férjem is változott, kaptam egy csomó hasznos tanácsot, mit kellene és mit nem kellene csinálni egy adott helyzetben, megtanultam kezelni a veszekedős helyzeteket. És határozottan javul a házasságunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!