Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van rajtam kívül köztetek...

Van rajtam kívül köztetek olyan, aki pocsék anyának érzi magát?

Figyelt kérdés
Akinek a keze közül kicsúszott az irányítás, aki nem tud meghittséget varázsolni otthon, aki csak kiabál tehetetlenségében a gyerekeivel, aki segítség és eszköz nélkül van, aki halálosan fáradt és elkeseredett?
2013. ápr. 4. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
én is hasonlóan érzek.
2013. ápr. 4. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
És miért viselkedsz így?
2013. ápr. 4. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazán nem akarlak kritizálni, de a szavaidból úgy érzem, hogy kicsit túlvállaltad magad.

Sajnos ez egy ördögi körnek tűnik. Senki nem segít, kevés a pénz, fáradt vagy, kiabálsz a gyerekekkel, akik ettől még rosszabbak.

2013. ápr. 4. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy így érzel. Tisztára könnybe borult a szemem, ahogy olvastam az általad írottakat, mert velem is gyakran előfordul ez. :-((( Nagyon-nagyon rossz érzés :-(( De ha emiatt ilyen rosszul érzed magad és lelkiismeret-furdalásod van, akkor aligha lehetsz pocsék anya. Biztos vagyok benne, hogy újra és újra megpróbálsz erősebb, türelmesebb stb. lenni, úgy, ahogy én is. Nem szabad feladni, ha elgondolkodsz a miérteken, a viselkedéseden stb., akkor fejlődhetsz, tanulhatsz, egyre közelebb kerülhetsz ahhoz az állapothoz, hogy harmóniában legyél önmagaddal, mert ez az alapja az összes többinek. Épp tegnap olvastam egy interjút Vekerdy Tamással, olvasd el, főleg az utolsó két bekezdést!

[link]

2013. ápr. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!