Van köztetek olyan, akinek a férje hajlandó elmenni a szülői értekezletre?
Jelen.
Táppénzre is ment, ha úgy alakult.
Nem női dolog. Ha olyan dolgod van amit ő is el tud végezni a szülői helyett, akkor azt csinálja meg legalább.
Az én férjem egyértelműen szívesen menne vagyis nem tartja női dolognak egyáltalán csak sose ér rá. Én is szeretem ha ő megy vagy ő IS jön vagy részt vesz ilyesmiben, mert ő is képben van a gyerekekkel kapcsolatban.
Mondjuk az a másik hogy volt már ilyen hogy ő ment de hajlamos egy részét elfelejteni amit mondtak vagy ami van, nem is mindig írja fel:)) szóval végeredményben jobb ha én megyek de ő se zárkózik el tőle, megy/menne szívesen.
Nálunk sincs ebből probléma, bár tény, hogy én többször voltam, de ha ő ér rá, akkor ő megy, sőt, sulikezdéskor mindketten mentünk. Hiszen ő is kíváncsi az óvónőkre/tanítókra, akikkel a gyereke a napjai nagy részét tölti.
Nemrég egy (pasi) barátom fejtegette, hogy mennyire utálja az olyan, patriarchális társadalmakat, amilyen a magyar is. Azt mondta, azzal, hogy „elnyomják” a nőket, rengeteg érdekes, izgalmas dologtól fosztják meg magukat a férfiak. Hát igen, nyilván egy szülői értekezlet nem a világ legnagyobb bulija, de én örülök, hogy a férjem nem húzza ki magát e programok alól – márcsak azért is, mert lehet, hogy a pedagógusokat elbájolja egy kedves apuka, míg anyukákkal „Dunát lehet rekeszteni”. :)
Gyereket megcsinálni nem női dolog volt?
Remélem kisfiatok van, mert akkor megmondhatnád neki, hogy majd amikor az öregek otthonában esetleg meglátogatja a gyereke és kér tőle egy pohár vizet, akkor majd a gyerek azt mondja neki, hogy az női dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!