Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a 14 éves...

Ti elengednétek a 14 éves lányotokat egy olyan táborba, ahol a 90% 17-18 év körüli fiú lesz?

Figyelt kérdés

Egy nyári 2 hetes tábor, semmi kül, csak nyaralás, na de az eddigi felállás szerint a többség a fenti korosztályú fiúk lesz, és alig pár lány, sőt, a legfiatalabb pont ő lenne.

Szerintetek?

Elvileg megy velük egy tanár, de hát akkor is ... Na meg tavaly is volt már ilyen akciójuk h "ment velük tanár", aztán utólag derült ki, hogy mégse ment, és csak maguk szervezték a nyaralást, a tanárt pedig csak a szülők megnyugtatására találták ki.

Vagy csak én aggódok feleslegesen?

2013. máj. 16. 10:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Néha még egy alapvetően értelmesen gondolkozó tinit is bele lehet vinni ilyenekbe, hiszen azért befolyásolhatóak meg fontos nekik a közösség. Lehet, hogy csak nem akar kilógni (anno én is majdnem elmentem egy elhagyott gyárépületben tartott osztálybulira, pedig nem voltam egy ilyen buta liba, aztán rájöttem a végén, hogy attól, hogy ott most nincs semmi, az még vkinek a tulajdona, és ez így nem kóser). Azt mondjuk nem tudom, a srácok neki mit mondtak, és mennyire naiv.
2013. máj. 16. 11:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy mennyire okos, ha alkohol is lesz.
2013. máj. 16. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:

"olyan képtelenségnek tűnik elhinni, hogy a lányom ilyenbe belemenne"

A kiközösítéstől való félelem nagyon nagy úr ebben a korban.

És a korukból adódóan azt sem mindig tudják, mi a jó, mi a rossz, és hogy milyen következményei lehetnek a döntéseiknek.

Nem azért, mert felelőtlen lenne, hanem egyszerűen mert 14 éves. :)

2013. máj. 16. 11:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Biztos nem engedném el, bármennyire is okos és megbízható a lány. Elég, ha az egyik fiú többet iszik a kelleténél, erőszakoskodni kezd vele, és nincs senki aki megvédje.
2013. máj. 16. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem engedném el!!! Vagy mennék vele...

Inkább aggódj feleslegesen, minthogy valami visszafordíthatatlan rossz dolog történjen! Ezek a fiúk már majdnem férfiak, a legtöbb tapasztalat és gátlás híjján. Főleg ha ital is előkerül, ahogy azt fent írták! Isten őrizz! Akármilyen megbízható a lányod, elég csak egy pici alkohol, pici elgyengülés, egy rámenős kitartó fiú...

2013. máj. 16. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem engedném,nem megbízható ez a dolog,ráadásul csak úgy nyaralás tanárral elég hihetetlen,főleg,hogy már előfordult.
2013. máj. 16. 18:51
 17/17 anonim válasza:
Én elengedném, egy doboz óvszerrel
2013. máj. 22. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!