Ti elengednétek a lányotokat?
2 éve én is azt gondoltam milyen jó lenne bulikba járkálni, meg hogy elég nagy vagyok hozzá stb. :) Most, 16 éves fejjel... a 14 évesek baromi kicsik. És a 16 évesek is!! Semmiképp nem engednélek.. :)
16L
Le leszek pontozva, de én akkor sem értem, miért kell egyből vad orgiára gyanakodni ilyen esetekben. Az persze érthető, ha a szülők egy számukra teljesen ismeretlen közegtől óvják a gyereküket, csakhogy a példában egy majdhogynem tízéves viszony szerepel, és amennyiben a többi 10-15 főről is tudják, milyen életvitelt folytatnak, nem kéne, hogy akadálya legyen a programnak. Pár éve mi is átjárkáltunk egymáshoz, akár délutántól délutánig és nemhogy nem érintkeztünk szexuális úton, de még egy rohadt doboz sör sem csillant meg aznap, mert egyszerűen nem voltunk olyan beállítottságúak, totál hidegen hagyott minket a züllés. Ja, tudom, ez sokak szerint elképzelhetetlen, de attól még igaz. Hülyeség ennyire eltúlozni a "mai fiatalok" romlottságát.
Egyszóval; a szülők helyében én előbb felmérném a társaság megbízhatóságát, és annak függvényében döntenék.
Ismered s srácokat?
A fiú haver szüleit?
Ha a szülők otthon lesznek,és megbízhatóak,azonos értékrenddel rendelkeznek,mint ti,ismeritek őket,akkor elengedném.
Ha nincsenek otthon a szülők,vagyis nem ők nem szimpik,akkor nem engedném el.
Ráér ezzel még pár évet:)
Anno engem sem engedtem el a szüleim,persze,katasztrófának éltem meg,de mégis felnőttem ezek a bulik nélkül is:)
Más kérdés,hogy az lett a férjem,akivel 14 évesen találkoztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!