Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a lányotokat?

Ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés
Ti elengednétek a 14 éves lányotokat, a 16 éves fiú haverjához, a srác szülinapi bulijára?? házibuli, ottalvós, 10-15 ember
2013. jan. 1. 22:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2013. jan. 1. 22:39
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
nem
2013. jan. 1. 22:40
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
ez nehéz kérdés, attól függ milyenek a fiatalok... meg hogy Te, mint Édesanya mit vársz el tőle. Lehet,hogy semmi rossz nem történne. De a legfontosabb, hogy legyen tisztában minden fogamzásgtlással kapcsolatos dologgal. De lehet, hogy jobb ha nem megy. Ráér még.
2013. jan. 1. 22:42
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem nehéz kérdés ez. Nem engedném. Voltam én is ennyi idős, tudom milyenek az ilyen bulik, de azóta inkább vadabbak. Szex, pia, egyebek. Jobb, ha otthon marad.
2013. jan. 1. 22:44
 5/13 A kérdező kommentje:
ismerik a szüleim a srácot és a családját is, amúgy meg két utcával arréb laknak, és ő az egyik legjobb barátom, kiskorom óta
2013. jan. 1. 22:47
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
14 évesen egy gyerek anyja nem csak azt akarja elkerülni, hogy megdugják a lányát, hanem azt is, hogy olyasmit tapasztaljon meg, ami neki még korai. Nem csak az a fontos, hogy húzzon gumit. Aki szerint ez a fő szempont, nem találkozott még olyan lánnyal, aki évekre lezsibbadt egy túl korai szexuális tapasztalattól. Hazavághatja a magánéletét jó időre, ha túl gyorsan történnek az események. Nem elég testileg megérni erre. Szülőként nem lenne az a siránkozás, amiért ide elengedném ennyi idősen. Ha nem aludna ott, akkor is csak kora estig engedném el, így pláne esélytelen. 14 évesen nagyon felnőttnek érzik magukat a mai gyerekek, csak az a baj, hogy csak testileg érnek előbb. Lelkileg nem. De mímelik a felnőttséget (elég rosszul, szerintem), és azt hiszik, ennyi már elég. Egy 14 éves lány nem, hogy ne bulizzon, de aludjon otthon a saját ágyában este!
2013. jan. 1. 22:50
 7/13 anonim válasza:
20%
14 évesen nem engedném el ottalvós buliba, szerintem még korai.
2013. jan. 1. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

2 éve én is azt gondoltam milyen jó lenne bulikba járkálni, meg hogy elég nagy vagyok hozzá stb. :) Most, 16 éves fejjel... a 14 évesek baromi kicsik. És a 16 évesek is!! Semmiképp nem engednélek.. :)

16L

2013. jan. 1. 23:23
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Le leszek pontozva, de én akkor sem értem, miért kell egyből vad orgiára gyanakodni ilyen esetekben. Az persze érthető, ha a szülők egy számukra teljesen ismeretlen közegtől óvják a gyereküket, csakhogy a példában egy majdhogynem tízéves viszony szerepel, és amennyiben a többi 10-15 főről is tudják, milyen életvitelt folytatnak, nem kéne, hogy akadálya legyen a programnak. Pár éve mi is átjárkáltunk egymáshoz, akár délutántól délutánig és nemhogy nem érintkeztünk szexuális úton, de még egy rohadt doboz sör sem csillant meg aznap, mert egyszerűen nem voltunk olyan beállítottságúak, totál hidegen hagyott minket a züllés. Ja, tudom, ez sokak szerint elképzelhetetlen, de attól még igaz. Hülyeség ennyire eltúlozni a "mai fiatalok" romlottságát.

Egyszóval; a szülők helyében én előbb felmérném a társaság megbízhatóságát, és annak függvényében döntenék.

2013. jan. 2. 00:15
 10/13 anonim válasza:
52%

Ismered s srácokat?

A fiú haver szüleit?

Ha a szülők otthon lesznek,és megbízhatóak,azonos értékrenddel rendelkeznek,mint ti,ismeritek őket,akkor elengedném.

Ha nincsenek otthon a szülők,vagyis nem ők nem szimpik,akkor nem engedném el.

Ráér ezzel még pár évet:)

Anno engem sem engedtem el a szüleim,persze,katasztrófának éltem meg,de mégis felnőttem ezek a bulik nélkül is:)

Más kérdés,hogy az lett a férjem,akivel 14 évesen találkoztam:)

2013. jan. 2. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!