Ti elengednétek a lányotokat?
Figyelt kérdés
Ti elengednétek a 14 éves lányotokat, a 16 éves fiú haverjához, a srác szülinapi bulijára?? házibuli, ottalvós, 10-15 ember2013. jan. 1. 22:38
11/13 anonim válasza:
hmm.... engem simán elengedtek 14 évesen.. most 15 vagyok, szilveszterezni voltam haveroméknál, ahol 18 éves fiúk is voltak... és voltunk vagy 25-30an. én nem tudom.. :D engem elengedtek, más bulikba is. és! nem értem miért kell azt gondolni, hogy egyből megdugnak? ha normálisak, te sem vagy hülye, akkor felfogod ezt. engem is azért engedtek el, mert bíztak bennem, na meg azért, mert ha nem engednek akkor elmegyek máshova.... :) úgy vannak vele hogy jobb ha ugyanabba a városba vagyok legalább.... na mindegy, én elengedném, de csak ha megbízható, és ismerem a fiú szüleit is :)
12/13 anonim válasza:
Nem engedném el egy 14-15 évest is csak olyan házbuliba engednék el ahol van szülő felügyelet és nem ihatnak,csak akkor aludhatna ott ha csak lányok vannak,esetleg osztálybuliba,vagy barátnőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!