Elengednétek lányotokat Balatonra 3 napra?
Figyelt kérdés
Egy hosszú hétvégére kérezkedett el a legjobb barátnőjével, illetve ott lesz pár osztály társa, és iskolatársa is. Lányom 17 éves múlt. A társaság 17-18 évesekből áll.2012. júl. 9. 07:55
1/5 anonim válasza:
Igen.
Előbb-utóbb el kell engedned.:)
Én is mentem, anno.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy amúgy mennyire megbízható. Ha tudod, hogy nem szokott hülyeséget csinálni, akkor elengedném a helyedben. Ha többen is lesznek, akkor egymásra is jobban tudnak figyelni. Hiszen már majdnem felnőtt. :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem se életkor függő. Nem gondolom, hogy valakit attól, hogy betölti a 18. életévét felnőttként kell kezelni. Te ismered. Neked kell tudni, hogy mi várható. Egyébként engem soha nem neveltek hatalmas szigorban, 17-18 éves koromban mégis előjött a dolog (Hova mész? Kivel? Mikor jössz?). Szüleim azzal magyarázták, hogy ez az a kor, amikor a nagykorúság tudata mellett a legkönnyebb elkallódni.
4/5 anonim válasza:
anyám anno nem engedte el 17 éves nővéremet mert még akkor is csinált hülyeségeket amikor mi is vele voltunk..
szóval ezt neked kell eldöntened te tudod hogy mennyire megbízható.
5/5 anonim válasza:
attól függ hogy milyen társaság. ha ilyen rosszak akkor nem biztos de ha ismerem a öszes embert aki megy és tudom hogy ők nem azok a fajták akik rosszba keverik a lányomat akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!