Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elengednétek lányotokat...

Elengednétek lányotokat Balatonra 3 napra?

Figyelt kérdés
Egy hosszú hétvégére kérezkedett el a legjobb barátnőjével, illetve ott lesz pár osztály társa, és iskolatársa is. Lányom 17 éves múlt. A társaság 17-18 évesekből áll.
2012. júl. 9. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Előbb-utóbb el kell engedned.:)

Én is mentem, anno.

2012. júl. 9. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy amúgy mennyire megbízható. Ha tudod, hogy nem szokott hülyeséget csinálni, akkor elengedném a helyedben. Ha többen is lesznek, akkor egymásra is jobban tudnak figyelni. Hiszen már majdnem felnőtt. :)
2012. júl. 9. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se életkor függő. Nem gondolom, hogy valakit attól, hogy betölti a 18. életévét felnőttként kell kezelni. Te ismered. Neked kell tudni, hogy mi várható. Egyébként engem soha nem neveltek hatalmas szigorban, 17-18 éves koromban mégis előjött a dolog (Hova mész? Kivel? Mikor jössz?). Szüleim azzal magyarázták, hogy ez az a kor, amikor a nagykorúság tudata mellett a legkönnyebb elkallódni.
2012. júl. 9. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:

anyám anno nem engedte el 17 éves nővéremet mert még akkor is csinált hülyeségeket amikor mi is vele voltunk..

szóval ezt neked kell eldöntened te tudod hogy mennyire megbízható.

2012. júl. 9. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
attól függ hogy milyen társaság. ha ilyen rosszak akkor nem biztos de ha ismerem a öszes embert aki megy és tudom hogy ők nem azok a fajták akik rosszba keverik a lányomat akkor igen.
2012. júl. 9. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!