Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lenézendő, hogy nem én főzök?

Lenézendő, hogy nem én főzök?

Figyelt kérdés

Úgy érzem mindenki lenéz engem.2 kisfiam van.Én nem tudok és nem is szeretek főzni és mivel a párom eredeti szakmája szakács ezért ő ezt beválalja.Persze néha én is szoktam,de nem ez a jellemző.Ezen kívül mindent megcsinálok,mosok,takarítok,minden nap elvan mosogatva,játszok a fiúkkal.Mint minden normális anya.Mégis úgy érzem lenéznek,mintha nekem semmi gondom,dolgom nem lenne az életben.

Konkrétan a másod unokatesóm célzott rá.Ő most ment vissza dolgozni és terhes lett közben 3.babával.Nagyon elhanyagolt mostanában és ha találkozunk is nagyon flegma stílussal beszél velem...már amennyit.Én pedig szóvá tettem,hogy mi a baj,mert nem érzem,hogy megbántottam volna.Erre ő közölte velem,hogy ő dolgozik,főz,mos,takarít,más terhes nő ezt nem csinálná,mint ő(???? mivan,nem ő az egyetlen terhes,dolgozó nő) Tényleg lenézendő vagyok?Semmire való?

2013. máj. 15. 14:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

mondok pukkasztóbbat: én meg nem takarítok :P

férjem elvan vele, igazából nem is nagy a lakás, így ő ezt bevállalta :)

reggel én viszem oviba a gyerkőcöt, aztán munka, megyek az oviba, játszótér, ilyen tájt hazaérünk, egy 10 percet pihenek, majd nekiállok főzni :)

férjem 6-7 között hazajön, ő gyorsan kitakarít míg én lefürdetem a gyereket, utána közösen esszük meg a vacsit a tiszta lakásban :P

amúgy abból amit írtál, nekem nem az jön le, hogy lenéz, hanem az, hogy kimerült, fáradt, segítségre lenne szüksége, de nincs. nem érzek benne semmi bántót

2013. máj. 15. 17:11
 22/25 anonim ***** válasza:
Ebben semmi lenézendő nincs,pl apukám 2. felesége sem tud jól és utál főzni,apa meg szakács Ő főz.
2013. máj. 15. 19:53
 23/25 Kerria ***** válasza:

OFF: Kedves kérdező, elolvastaM a kérdés kiírás utáni hozzászólásokat is... a tiedet is.

Anno utáltam főzni, ma már megcsinálom. Amit javaslok Neked a sütés... nagyon könnyű, és nagyon jól be lehet vele vágódni (akár magadnál is).

Nekem rengeteget számított, hogy a sütijeimet mindenki imádta... :) ezzel magamnak adtam egy jó nagy önbizalmat, és utána ment a főzés is. Na ott még nem tartok, hogy szeretem, de már nem okoz gondot!

Hajrá:)

2013. máj. 15. 21:13
 24/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

:D cukrász szakmám van :D azzal szerencsére nincs gondom.

Ma paradicsomos gombócot csináltam és azt kell,hogy mondjam nagyon megvagyok elégedve magammal!Mindkét fiú jó ízűen ette.És nekem is nagyon ízlik,ez a kedvencem :) Na kiváncsi leszek este a páromra,bár nem hiszem,hogy meg kritizálna még akkor is ha nem tetszene neki.

2013. máj. 16. 13:42
 25/25 Kerria ***** válasza:

:D Akkor ez a tanács most nem jött be! :D

Gratulálok a paradicsomos gombóchoz, én is imádom!

2013. máj. 16. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!