Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy baj, ha csak egy fogást...

Nagy baj, ha csak egy fogást főzök egy kisgyereknek?

Figyelt kérdés
Tartalmasan étkezünk, de csak ritkán van leves, és második is. Vagy valami tartalmasabb leves +tejberizs, palacsinta ilyesmi, vagy csak egy fő fogás.
2012. jún. 24. 17:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Azért hetente kétszer biztosan van leves+második.
2012. jún. 24. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
nem hiszem, hogy bármi baja lenne neki ettől mert naponta meg választékosan eszik főtt ételt.:)
2012. jún. 24. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk nagyon ritkán van leves. Nem hinném, hogy baj lenne. Ha mindent megkap, amit meg kell kapnia, akkor nem számít.
2012. jún. 24. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
a mi csaladunkban sosem volt divat a ket vagy tobb fogas, max vasarnap ha tobb ideje volt anyunak. en egyszerre nem is tudok tobb fogast megenni. nekem maga a leves is fofogas ha azt csinalok :D
2012. jún. 24. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
nálunk mindíg 2-3 fogás van,otthon is így szoktam meg...de gondolom ez csak az élvezet miatt jó, ha változatos az étel gondolom egy fogás is elég
2012. jún. 24. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért úgy látom nem vagyok egyedül. Én sem, és a kisfiam sem tudunk csak egyikből enni, a másikból max. néhány kanál. A férjem nem nézi jó szemmel:( Pedig én is biztos vagyok benne, hogy mindent megkap a gyerekem, amire szüksége van.
2012. jún. 24. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
a bölcsődében is egy fogás van hetente egyszer van leves+második
2012. jún. 24. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:

A szuleimnel mindig ket fogad van, plusz minden napra jut szinte valami nasi. A hetvege meg groteszk, kb reggeltol estig lehetne enni es minden oraban mast.

Bevallom oszinten, hogy ezzel en sohasem ertettem egyet, anyukam allandoan ideges volt amiatt, hogy keszen lesz-e minden ebedre, meg mosogatni is kell, forrosag van a konyhaban, igy nem lehet leulni, jol sikerult-e minden. Edesapam meg olyan valogatos lett, hogy kb semmivel sem elegedett, semmit meg nem koszon.

En meg eleve nem vagyok nagy etku, ha jol lakok a levessel, akkor a masodikat csak delutan birom jo etvaggyal megenni.

Igy en mindig csak egy felet fozok.ha tartalmas levesrol van szo, akkor csak annyit, ha konnyu leves, akkor sutok hozza langost/fankot/palacsintat, vagy csak siman az elozo napibol hagyok meg es eszunk hozza.

De sOkszor egyaltalan nincs leves, csak masodik.

2012. jún. 24. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!