1 éves babámnak külön főzök. Milyen fűszereket használhatok?
Zöldfőszereket, pici sót, sáfrányt simán használhatsz, ahogy hagymát, fokhagymát is. Borsot, paprikát inkább csak 2 éves kor után. Én is külön - illetve az egész családnak ugaynúgy, gyerekre igazítva főzök (apukája ízesíti magának utólag, ha akarja), de pl a piros paprika jelentősen kevesebb fogy a hozzátáplálása óta itthon.
Magamon is észrevettem, mennyit finomodott azóta az ízlelésem, szerintem megéri külön főzni.
első vagyok!
Nekem a doki mondta, h a borsot is lehet használni 8 hótól, de csak a fehérborsot, mert az nem terheli meg úgy, pirospaprikát 1 éves kortól már lehet adni nyugodtan!
csak hétvégén főzök igazán
hétközben én a hétvégéről maradtat eszem több napig, nem eszek nagy adagokat, meg spórolós kajákat, így neki külön csinálom
persze így nehéz külön, de a tejes dolgokat most hanyagoljuk az ekcémája miatt, így meg még nehezebb főzni
de köszi az ötleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!