A pulykamellhez milyen fűszereket használhatok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 16:20
1/4 anonim válasza:
Hát, kb mindent :)
Rozmaring, bazsalikom, fokhagyma, kakukkfű, kömény, fokhagyma, paprika, szerecsendió is mehet :)
2/4 A kérdező kommentje:
1000 köszi.:)
2011. jan. 16. 16:52
3/4 anonim válasza:
de, ha van időd, akkor egy jó fűszeres pác még omlósabbá teszi a pulykamellet.
pl.kecsap-méz-mustár-bors-majoranna, vagy amit szerettek-fokhagymapép. ezzel a kenőccsel megkenni a besózott hussikat, két fej karikára vágott hagymával rétegezve lerakni és jól lezárni. már egy-két óra érlelés is elég.
aztán átrakni egy tespibe hagymástól és fólia alatt kb 40 percig sütni. végül fólia nélkül kicsit pirítani.
a másik a fokhagymás, joghurtos pác, ami még nagyon finommá teszi.
hozzá a végén tejszínes kapros szósz.
4/4 anonim válasza:
Én a Kotányi pulykahús fűszersót használom évek óta.Csak ajánlani tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!