Vörös bor helyett használhatok rosébort? Mi a különbség?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 09:06
1/10 anonim válasza:
Nem mert színében állagában ízében meg se közelíti a rosé a vörösbort.Esetleg főzéskor lehet helyettesíteni.
2/10 A kérdező kommentje:
Marha pörit készítek,és most néztem nincs itthon vörösborom,csak rosé,és nem sok kedvem még boltba futni.:-( Akkor bele tegyem?Vagy ne?
2011. jún. 25. 09:18
3/10 anonim válasza:
Én fehérborral is csináltam már marhát, nincs sok különbség, beleteheted nyugodtan.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!:-)
2011. jún. 25. 09:48
5/10 anonim válasza:
De,ha nemteszel bele akkoris finom lehet.
6/10 anonim válasza:
Benke Laci bácsi, tudod a nagy szakács.Azt-mondta:a bor csak a szakácsba kell,nem a pörköltbe.
7/10 A kérdező kommentje:
:-)))
2011. jún. 25. 10:01
8/10 anonim válasza:
ne tegyél rosét a marhához...az íze is más és a színe is más lesz
9/10 A kérdező kommentje:
Már bele tettem,most kóstoltam fincsi lett.
2011. jún. 25. 10:33
10/10 doboszoli válasza:
Nem az igazi, de a semminél jobb.
Egy a fontos: száraz, max. félszáraz legyen. Édeskés semmiképp, akkor inkább maradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!