Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítéltek ezért engem?

Elítéltek ezért engem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit szeretek. Viszont sokkal idősebb nálam és emiatt valószínű hogy nagyon rossz ötlet lenne gyermeket vállalnunk. Annyira szeretem és vele szeretnék élni egész életemben hogy arra is felkészültem hogy nagy eséllyel soha nem lesz kisbabám.

2013. máj. 13. 21:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Te kis buta....a nevedet kiírja:D
2013. máj. 13. 22:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Ferjem es koztem 17 ev a korkulombseg lassan mar 11 eve vagyunk egyut. Mi nem szerettunk volna gyereket de a sors kozbeszollt es elvetetni meg nem akartuk. 31 eves voltam amikor megszuletett a kisfiam es a ferjem akkor volt 48 eves. Sokat gondolkodtunk mi is a kora miatt, hogy mi legyen de o azt mondta, hogy habar nem terveztuk de ha szeretnem o maximalisan tamogat es mellettem van. Az egvilagon semmi gond pedig mar tobb mint 3 eves a kisfiam. Talan kicsit szegyenlem is ideirni de meg tobb energiaja van a gyerkochoz mint sokszor nekem. O megy erte az oviba delutan 3-kor es szinte minden nap mennek a jatszoterre, jatszohaba, parka biciklizni (attol fugg milyen az ido). Vasarnaponkent delutan jarnak uszni, szoktak menni autoversenyekre, focizni stb. Szoval imadja a kisfiat es az eletkor sem akadaly szamara. Persze nem tudom mi lesz mondjuk 10 ev mulva de jelenleg nagyon boldogok vagyunk. Igaz mas a helyzet mert mi azt sem bantuk volna ha sose lesz gyerekunk de elunk legjobb dontese volt, hogy megtartottuk ot.
2013. máj. 14. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!