Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítéltek ezért engem?

Elítéltek ezért engem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit szeretek. Viszont sokkal idősebb nálam és emiatt valószínű hogy nagyon rossz ötlet lenne gyermeket vállalnunk. Annyira szeretem és vele szeretnék élni egész életemben hogy arra is felkészültem hogy nagy eséllyel soha nem lesz kisbabám.

2013. máj. 13. 21:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szia!Mennyi idős,hogy attól félsz nem lesz kisbabád?Te mennyi vagy?
2013. máj. 13. 21:27
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de én nem ítélekkel a döntésed miatt.

Ha te fiatal vagy, és a párod idősebb akkor is lehet gyermeketek, hiszen a te korod (gondolom 30 alatt van).

Ha meg a párod nem akar, és te így elfogadod, akkor miért is lenne elítélemdő?

2013. máj. 13. 21:28
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
kinek semmi joga elítélni téged. ez a TE életed
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
*senkinek
 5/22 A kérdező kommentje:
én tizenkilenc vagyok, a párom 41. Nem került szóba a dolog de én nem erőltetném. így is nagyon boldogok tudnánk lenni és úgy érzem neki sem létszükséglet a kisbaba
2013. máj. 13. 21:32
 6/22 anonim ***** válasza:
37%
Az apád lehetne. Nem helyeslem ezt a kapcsolatod, de a te dolgod.
2013. máj. 13. 21:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

nézd te méeg ráérsz.

kívánom h sokáig (akár örökké tartson a kapcoslatotok, de perzse arra a lehetőségre is fel kell készülni h véget ér a dolog, nem is biztos h a korkülnbség miatt. Bármi okból..

neked még rengeteg időd lesz abban az esetben is szülni.

mellesleg mirt ne lehetne közös gyereketek.?

egy férfinak máshogy ketyeg a biológiai órája, még 10 év múlva is lehet a párodnak gyereke ha szerencsések vagytok.

szóval erre most ne görcsölj rá, ha boldogok vagytok ez ne álljon utatokba.

főleg ha te se vágysz egyelőre babára, akkor meg kár ezen aggódni.:) nem kell azért gyereket sztülni mert mások azt várják el..

2013. máj. 13. 21:37
 8/22 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele hogy nem szeretnék előre tervezni csak most így eszembe jutott dolog. Ha mondjuk 25leszek amikor szülök akkor Ő már 47....nem hiszen hogy ez az ideális kor. Az sem baj ha csak ketten leszünk egy család :)
2013. máj. 13. 21:41
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A saját életedről csak Te dönthetsz és senkinek sincs joga elítélni. Viszont még nagyon fiatal vagy, és sokat változhat a gondolkodásmódod. Szerintem, még nem tudsz ennyire előre egy ilyen fontos kérdésről véglegesen dönteni. A barátod komolyan gondolja a kapcsolatot? A szüleid ismerik? Nem szeretnék azonnal rosszra gondolni, de vigyázz magadra.
2013. máj. 13. 21:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Te meg 15 ev mukva is tudsz gyermeket vallalni. Az sem meglepo, h most nem hianyzik neked a gyerek, 19 evesen meg nekem sem hianyzott. Egyebkent a parod nem idos az apasaghoz (parom 38, most varjuk az elsot, 2-3-at tervezunk), inkabb Te vagy egy kicsit fiatal az anyasaghoz. De ha tenyleg komolyan gondoljatok, nyugodtan vagjatok bele! Sot, akkor jobb lenne minel elobb. Csak gyozodj meg rola, hogy o is igy gondolja! Pl jo lenne, ha elvenne vagy ilyesmi.
2013. máj. 13. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!