Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítéltek ezért engem?

Elítéltek ezért engem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit szeretek. Viszont sokkal idősebb nálam és emiatt valószínű hogy nagyon rossz ötlet lenne gyermeket vállalnunk. Annyira szeretem és vele szeretnék élni egész életemben hogy arra is felkészültem hogy nagy eséllyel soha nem lesz kisbabám.

2013. máj. 13. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

tényleg nagyon ráérsz ezzel.

egy férfinál máshogy vannak ezek a dolgok. te ismered a párodat de lehet h 5 év múlva is tök fiatalos lesz és jól tudna bánni egy babával..:)

Max ott lehet a baj ha ő maximálisa elzárkózik attól h gyereke legyen, de ezen se kell most rágódnod.

Mellesleg ott lennél a "jövőbeni" babátoknak te, fiatalos anyuka, jól kiegészítenétek egymást a pároddal..

egyébként az én anyukám 45 volt mikor szült engem, csak ketten voltunk és mégis normális -mondjuk:D - felnőtt lett belőlem:D.

szóval nem biztos h annyira tragikus lenne ha idősebb korában lenne a párod apuka..

2013. máj. 13. 21:45
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! sajnos a szülők nem tudják...nem kedvelik a páromat. Nem tudják hogy vele vagyok.
2013. máj. 13. 21:48
 13/22 anonim ***** válasza:

Találkoztak már a szüleid vele?

Lehet h ha csak pl egy vasérnapi ebédet végigülnétek együtt a szüleiddel, megbékélnének.

A TITKOLÓZÁS nem jó.

előbb-utóbb elfogadják h a pároddal vagy boldog. na és ha tévedsz, és nem ő az igazi? Akkor mi van?? Ezt a szüleid se tudhatják előre akkor is mellényúlhatsz ha egy korodbelivel jössz össze.

A te életed, nyugtasd meg a szüleidet h érted h mik az aggodalmaik, de ragaszkodj ahhoz amit érzel a párod iránt.

2013. máj. 13. 21:52
 14/22 A kérdező kommentje:
jobb lenne ha nem tudnák meg....ő a volt tanárom
2013. máj. 13. 21:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen, nem tudok beléd látni vagy a jövődet előre megjósolni.

19 éves vagy, valószínűleg (nem biztos), változni fog a hozzáállásod.

Majd pár év múltán, mikor beindulnak az "ösztönök", és elkezded nézni a várandós kismamákat, vagy a babakocsis anyukákat, avagy az auchan bevásárló közpomtban a baba részleg mellett elmész, curcsa bizsergést fogsz érezni.

És egyre jobban szeretnél babát.

A párod nemzőképes, de a kora miatt nem biztos hogy tud majd focizni, vagy játszótérre menni vele. Vagy, ha 20 éves lesz addigra már 64 éves lesz ( feltéve, ha 3 éven belül lesz baba).

A korkülönbség kiütközhet, főleg ha ekkora.

Én nem ítélem el egyáltalán, csak van az a fránya biológia, ami a nőknél beindul....

Elmesélek neked valamit:

Volt egy szerelmem, aki 42 éves volt én akkor 22. Nagyon szerettem, tudattam vele, hogy én majd szeretnék gyermeket, ő is szeretett volna.

Gyönyörű volt a kapcsolatunk, legszebb hónapjaimat töltöttem vele akkoriban.

Együtt utaztunk, mindent együtt tettünk.

Egy nap telefonom felhívott, mikor érezte komolyodik a kapcsolatunk.

"Kiscsillag nagyon szeretlek, és féltelek téged...annyi minden áll előtted, hogy nem akarom tőled elvenni, és olyan csinálni ami lehet rossz lenne neked" így lett vége.

Mára megértettem, akkoriban úgy könyveltem el, hogy lerázott.

Ma úgy gondolom, hogy esélyt adott, és köszönettel tartozom neki.

Igaza volt.

35 éves a barátom és 21 hetes kismama vagyok.

Így is 10 év van köztünk, de ilyen harmónikus kapcsolatot nem tudtam elképzelni az a szerelem után.

A volt szerelmemmel mai napig tartjuk a kapcsolatot, és örül nekem /nekünk.

Szerintem, adj időt magadnak, párodnak... Nálad még az idő megoldhatja, de ha a párod intelligens, ad neked választási lehetőséget.

Sok szerencsét kívánok!

2013. máj. 13. 21:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem ezt, és azért írtam, hogy vigyázz, mert sajnos sokszor előfordul, hogy az idősebb férfiak kihasználják a fiatal lányokat. Nem mondom, hogy nálatok is erről van szó, de ha komoly a kapcsolat, akkor fel kell, hogy vállalja a szüleid és mások előtt is. A titkos kapcsolatok nem szoktak szép véget érni. Volt már nős?
2013. máj. 13. 21:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem itél el senki,mert a te életed,azt csinálsz amit akarsz! Most úgy gondolod,hogy nem ,,létszükséglet" egy gyerek,de kb. 10 év múlva fogsz rádöbbeni,hogy mégis kell egy baba,mert akkor már elég érett lesz a gondolkodásod!!
2013. máj. 13. 21:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és tanácsokat. Ne haragudjatok de megkérlek Titeket hogy ne írjatok többet. Nagyon felkavartak a válaszok. Kérlek ne írjatok többet! Köszönök mindenkinek mindent. Sajnálom...
2013. máj. 13. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:

az a baj az ilyen nagy korkülönbségeknél hogy feltehetően valami pszichés zavar van vagy egyik vagy mindkét félnél és nem a hagyományos értelemben vett szerelem szökken szárba hanem valami elnyomott (szülőtől meg nem kapott) érzelem akar felszínre törni

amúgy te tudod hogy éled az életed

2013. máj. 13. 22:18
 20/22 anonim ***** válasza:

ez az utolsó de paraj hogy válaszolt pedig megkérték hogy ne írjon már senki

milyen emberek vannak

2013. máj. 13. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!