Mit gondoltok az ilyen nőkről?
Akik a gyerekvállalást arra használják ki hogy otthon maradhassanak.
Van egy ismerősöm, aki annak ellenére teherbe ejtette magát a párjával, hogy az mondta neki, hogy legalább 2-3 évig még biztosan nem szeretne gyereket. Abbahagyta titokban a fogamzásgátlót.
Hiszi a piszi.
A sógornőd nyilván ismer, tudja milyen vagy, majd pont neked árulja el az igazat, mi?
Szia! ....testvéred.. igen, nagyon fáj, amikor a testvér már új családdal van - és az idilli testvér-kapcsolat véget ér. Ismerem. Nehéz. Ez egyfajta féltékenység, ami benned dúl. Győzd le!! Ha igazán szereted, azt akarod, boldog legyen. Örül a babának - meg van a lehetősége, a boldog családnak, nem kell sggvakarásnak nevezni a gyereknevelést, mer nem az, csak akiben negatív indulatok dúlnak.
Saját kapcsolataidon dolgozz, tiszta szívvel -indulatok és bosszú nélkül. A Te saját jövőd érdekében.
27-es vagyok.
Sajnállak, az én testvérem is teljesen kivetkőzött magából mióta megnősült.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez valószínűleg csak rosszabb lesz, és nem tehetsz semmit, végig kell nézned, hogy mivé válik a testvéred.
Jajj, amúgy nagyon bírom az olyan hozzászólókat, akik azt szajkózzák, hogy minek ütöd bele az orrod/semmi közöd hozzá/akiről kérdeztél sokkal különb nálad, stb. Számomra ebből az derül ki, hogy nekik nem volt olyan testvérük mint pl.az enyém, és nem kellett végignézniük hogy mivé vált. És igenis van hozzá közöm, és fáj végignézni tehetetlenül. És sajnos vannak emberek, akikkel nem lehet értelmesen beszélni, mert hiányzik belőlük minden jóérzés és tisztelet (az én sógornőm sajnos ilyen - a tiéd kérdező még mindig 100-szor jobb). De szerintem ahogy leírtad, neki nem sok hajlandósága lesz dolgozni.
A habzószájúak pedig nyugodtan pontozzanak le, mert szerintetek én is beleütöm az orrom más dolgába/bennem van a hiba, stb.bla-bla!!!
De ti minek vagytok itt, ha annyira csak a saját dolgotokkal szerettek foglalkozni? Azért csak jobb itt arctalanul fikázni azt aki feltesz egy kérdést, nem?
"Nagyon féltem, hogy ha később kiderül totál ki fog készülni!"
- egy felnőtt emberről van szó, aki szerelmével együtt gyereket vár..
ha sokat tesztek ellenük, hátulról, kárrogva: anyós és húg - sikerül kikészíteni az egész kis családját -Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!