Mit gondoltok azokról a nőkről akik öltönyt hordanak?
Figyelt kérdés
úgy értem olyan öltöny mint a férfiak (tudjátok:nyakkendő stb stb)2013. ápr. 19. 18:00
2/14 anonim válasza:
Az nem öltöny, hanem nadrágkosztüm, és nézhet ki jól is, persze nem férfinyakkendővel.
3/14 anonim válasza:
Az, hogy nem egyezik az ízlésünk, de nyilván nem fogom leszólni, meg leköpni...
4/14 anonim válasza:
Az ég világon semmit, de nem hajolnék le előttük a szappanért :D
5/14 A kérdező kommentje:
2.válaszoló én szó szerint úgy gondoltam hogy egy az egybe öltönyt vesz fel :)
2013. ápr. 19. 18:42
6/14 anonim válasza:
Az ő dolga hogyan öltözködik. :)
Szerintem ha szépen meg van szabva (derekánál szűkebb, nőies) akkor nagyon jól tud kinézni, ha meg simán öltöny, akkor én nem venném fel, de ha ő jól érzi magát benne, akkor semmi bajom vele :)
9/14 anonim válasza:
jól tud egy ilyen is kinézni nőn. :)
nem tudom, attól függ, hova venné fel. ez egy nagyon általánositó kérdés.
lehet stilusos, fiús, lehet hogy ilyet karrierista nők viselnek.. attól függ, hogyan hordja és hova veszi fel.
10/14 A kérdező kommentje:
8. válaszoló,nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy én nem a női viseletre gondoltam hanem szó szerint FÉRFI öltönyre pl: [link] <<ilyenre ami rajta van köszönöm minden válaszolónak :) ha valakinek még van véleménye nyugodtan írhatja
2013. ápr. 20. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!