Fiúk! Mit gondoltok az ülepes gatyákról amit a lányok hordanak?
Én, mint lány mondom, hogy k*rva undorító!Olyan, mintha besz*rt volna. Semmi szexi és vonzó nincs benne, eltakarja a nő egyik legszebb részét, a fenekét. Főleg egy gáz felsővel,és tornacipővel, mint egy deszkás csávó...Egy nőn feszüljön a ruha, ne lógjon..
21/L
a fiú haverjaim nagyon nagy többségének nem tetszik, mivel nem látják rendesen a lányok fenekét...
bár régen rossz ha egy srác csak a feneked miatt akar összejönni veled. ez legalább megszűri őket. legalábbis szerintem!
amúgy nekem nagyon nem tetszenek! szerintem irtó ronda. egyébként pont most kérdeztem meg egy san diegoi (elég divatb*zi) barátnőmet, hogy ő mit gondol és, hogy náluk divat e. azt válaszolta, hogy szerinte ocsmány és californiában szerencsére nem divat.
17/L
Olyan mint egy hatalmas, telesz@rt pelenka. A viselőjét pedig hülye, agyatlan plázap.csának mutatja, akit egy homár divattervező is képes "agymosni"...
22F
Minden gatyának van ülepe, különben nem lenne nadrág. Valószínű a mélyülepű nadrágra gondolhatsz, de annak is rengeteg típusa van...
Ülepes gatya :D
Barátaim szerint nagyon undorító, mintha besz.rt volna az illető, vagy olyat is hallottam már, hogy mintha egy kiló kenyeret berakott volna a nadrágjába. :D
Szerintük bárkin undorítóan fest, még a jó nőket is elrontja. Inkább ízléstelen és taszító, mintsem szép vagy nőies.
Én csak annyit tennék még hozzá a fentiekhez, hogy ronda is. Nem válik előnyére a viselőjének egyáltalán, bűn felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!