Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Mit gondoltok az ülepes...

Fiúk! Mit gondoltok az ülepes gatyákról amit a lányok hordanak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Én, mint lány mondom, hogy k*rva undorító!Olyan, mintha besz*rt volna. Semmi szexi és vonzó nincs benne, eltakarja a nő egyik legszebb részét, a fenekét. Főleg egy gáz felsővel,és tornacipővel, mint egy deszkás csávó...Egy nőn feszüljön a ruha, ne lógjon..

21/L

2010. szept. 11. 23:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az előttem szólóval,én is lány vagyok és fiú haverjaim beszéltek le múltkor róla,mert pont az a jó,ha látszik a popó : )) meg tök unalmas is,hogy minden 3.lánynak ilyen van és még menőnek is érzi magát benne : // akkor inkább feszülős csőgatya. : DD
2010. szept. 11. 23:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

a fiú haverjaim nagyon nagy többségének nem tetszik, mivel nem látják rendesen a lányok fenekét...

bár régen rossz ha egy srác csak a feneked miatt akar összejönni veled. ez legalább megszűri őket. legalábbis szerintem!

amúgy nekem nagyon nem tetszenek! szerintem irtó ronda. egyébként pont most kérdeztem meg egy san diegoi (elég divatb*zi) barátnőmet, hogy ő mit gondol és, hogy náluk divat e. azt válaszolta, hogy szerinte ocsmány és californiában szerencsére nem divat.

17/L

2010. szept. 11. 23:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mint egy hatalmas, telesz@rt pelenka. A viselőjét pedig hülye, agyatlan plázap.csának mutatja, akit egy homár divattervező is képes "agymosni"...

22F

2010. szept. 11. 23:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nevetséges és ronda.
2010. szept. 11. 23:45
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
Lány vagyok, nekem tetszik és van is. Nem néznek k*rvának, se plázabiccsnek, mert nagyon nőies vagyok, nem kell általánosítani.
2010. szept. 12. 00:46
 7/14 anonim ***** válasza:
19%

Minden gatyának van ülepe, különben nem lenne nadrág. Valószínű a mélyülepű nadrágra gondolhatsz, de annak is rengeteg típusa van...

Ülepes gatya :D

2010. szept. 12. 01:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem a pasim mondta, hogy nagyon gáz, ne vegyek, mert a legjobb segget is teljesen elrontja. Pedig ő az, aki bármit húzok magamra lelkesedik, de ettől a nadrágtól rosszul volt, mikor felvettem.
2010. szept. 12. 04:16
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

Barátaim szerint nagyon undorító, mintha besz.rt volna az illető, vagy olyat is hallottam már, hogy mintha egy kiló kenyeret berakott volna a nadrágjába. :D

Szerintük bárkin undorítóan fest, még a jó nőket is elrontja. Inkább ízléstelen és taszító, mintsem szép vagy nőies.

Én csak annyit tennék még hozzá a fentiekhez, hogy ronda is. Nem válik előnyére a viselőjének egyáltalán, bűn felvenni.

2010. szept. 12. 05:41
 10/14 anonim ***** válasza:
23%
nekem tetszik nagyon lazan tud kinezni a tornacipovel de fellehet dobni egy jo magassarkuval es akkor maris noies es dogos szerintem stilusos nem az a megszokott.ennyi
2010. szept. 12. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!