Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen nőkről?

Mit gondoltok az ilyen nőkről?

Figyelt kérdés

Akik a gyerekvállalást arra használják ki hogy otthon maradhassanak.

Van egy ismerősöm, aki annak ellenére teherbe ejtette magát a párjával, hogy az mondta neki, hogy legalább 2-3 évig még biztosan nem szeretne gyereket. Abbahagyta titokban a fogamzásgátlót.

2013. máj. 13. 11:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Megnézném te mit szólnál ha a saját testvéredet húzná csőbe egy ilyen nő!?!
2013. máj. 13. 12:22
 32/66 anonim ***** válasza:
22%

Mi az, hogy hanyagolja valaki a választ? Az volt a kérdésed, mi a vélemény, hát válaszoltam rá.

Nem fogok óhajod szerint elítélni valakit látatlanban, mert te ezt szeretnéd.

Nem sajnálnálak, ha az illető nő vagy ffi itt olvasva magára ismerne és számon kérne.

2013. máj. 13. 12:23
 33/66 anonim ***** válasza:
72%
Mivel sokan magukra ismertek a kérdező barátnőjében, vagy miért sértődtek be?
2013. máj. 13. 12:25
 34/66 A kérdező kommentje:
35. ez nem vélemény volt, hanem sárdobálás. Felém. Mi a francért támadsz? Inkább ezt nem kezdem el boncolgatni. Mert végképp nincs ehhez most kedvem.
2013. máj. 13. 12:25
 35/66 anonim ***** válasza:
45%
Semmi nem fehér és semmi nem fekete.
2013. máj. 13. 12:26
 36/66 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy sajnálok egy embert akinek az volt a hibája hogy megbízott egy nőben, aki jól színészkedett. Kíváncsi voltam mások szubjektív véleményére is, de nyilván az egész sztorit nem írhatom itt le. A lényeget azonban kiragadtam belőle. Ez nem jelenti azt, hogy ítélkezek, csupán elkeseredett vagyok végtelenül....
2013. máj. 13. 12:30
 37/66 anonim ***** válasza:
27%

Bocsánat, de tény, beleütöd az orrod más dolgába, tehát ezt felemlegetni nem sárdobálás, csupán tényközlés.

Nekem is az a véleményem, semmi közöd hozzá.

Ha ők így élik az életüket, lelkük rajta. Én nem tenném ezt, de semmi közöm ahhoz, ha más ezt az utat választja. És nem fogom azt mondani, fúj, rohadt szemét nő, mert fogalmam sincs, miért csinálta. Lehet,hogy tudja, veszélyben a munkahelye, csak nem köti az orrodra (amin nem lepődnék meg, elárulta, hogy nem szedi a gyógyszert, te meg itt szétkiabálod).

2013. máj. 13. 12:31
 38/66 anonim ***** válasza:
31%
"sajnálok egy embert"- a volt szerelmed?
2013. máj. 13. 12:31
 39/66 A kérdező kommentje:

41. nem.

A testvérem.

2013. máj. 13. 12:32
 40/66 anonim ***** válasza:
45%

Ha rendesen foglalkozik a gyerekkel, az legalább olyan "megterhelő" elfoglaltság, mintha munkahelyen dolgozna. Ezt akkor fogja észrevenni, ha megszületett a kicsi.

Nem kell megszólni, mindenki saját tapasztalatán tanul.

2013. máj. 13. 12:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!