Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a teltebb nőkről?
Figyelt kérdés
Folyamatosan próbálok fogyni,de azért kiváncsi lennék a véleményekre.Mivel sportolok így elég sok izmom van.De azért a combomon,oldalamon van egy kis husi.Igazából nem sok de azért ott van.Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok?2013. máj. 9. 15:17
1/7 anonim válasza:
arra, hogy ránézésre vastagabbak mint a "nem-teltek" :)
2/7 anonim válasza:
Semmi gond nincs veletek. Egy teltebb nő is lehet vadítóan szexi. Nekem a töri tanárnőm volt teltebb kicsit gimiben. Mondaom sem kell, hogy inkább nem fejezném ki szavakkal, hogy mit csináltam volna vele :) A kisugárzása olyan csodás volt.
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy szeret a Mcdonaldsba járni.
4/7 anonim válasza:
Drágám nekem egy teltebb csaj vadászta el a pasimat én pedig a kerek fenék vékony derék hosszú szexi lábak ...
szóval nem az a lényeg hogy menyire van szuper modell alakod hanem hogy milyen a ki sugárzásod mosolyogj meg fogad el magad ahogy vagy ....!!
5/7 anonim válasza:
Huuu hát láttam már teltebb nőket/lányokat és nagyon is bejönnek :)
6/7 pinkpancser válasza:
2, 4, 5-ös válaszadókkal egyet kell értenem!
A 4-es pedig kíváncsivá is tett ;)
7/7 anonim válasza:
Gegel csalódtam benned!:((
Én gyűlölöm őket tiszta szívemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!