Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly elhatározás egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly elhatározás egy férfi részéről, ha összeköltözik a párjával? Mit gondoltok erről? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 8. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Jobb esetben igen.
2013. máj. 8. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Az!

Én nem merem meghozni ezt a döntést

2013. máj. 8. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy egy férfi részéről? Miért a nő részéről miért más? Pont egyenlő ez mindkét félnek. Ha valaki szereti másikat akkor nem gondolkodik hanem szeretne a párja mellett ébredni
2013. máj. 8. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
nem.Ha önállótlan, akkor simán azonnal belemegy, hogy legyen aki gondját viseli.
2013. máj. 8. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy nő sokkal nehezebben köteleződik el.
2013. máj. 8. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy valaki írta: sokszor csak azért szorgalmazzák a pasik az összeköltözést, hogy valaki gondoskodjon róluk, önállótlanok, életképtelenek. Ha ismered a pasit, akkor el tudod dönteni, hogy ez a helyzet, vagy tényleg megalapozott döntés részéről az összeköltözés.
2013. máj. 8. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

a férjemmel 1 év után költöztünk össze...mivel már amúgy is az esküvőt terveztük fél évvel későbbre. tudtam mit vállalok be. szerettük egymást akkor is, és azóta is. engem nem zavar, hogy miután melóból hazajövök megfőzöm a vacsoráját, meg amit munkába visz. én tudtam mi lesz:) amíg nem velem élt addig az anyjával, szóval addig ő főzött rá, most már én:) tudtam, ha nem teszem vajas kenyéren és rántottán élne...

ez az egy házimunka van amit szeretek a főzőcske...a többit csak mert muszáj:)

amúgy amiket én megcsinálok, ő is megtudná... egyszerűen csak szeretek gondoskodni róla. persze nem szabad elkényeztetni:)szóval néha befogom egy kis munkára, de csak módjával.

szóval nála komoly elhatározás volt, mivel küszöbön állt az esküvő. annál meg csak a gyerek komolyabb.

27/N

2013. máj. 9. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!