Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly elhatározás egy férfi részéről, ha összeköltözik a párjával? Mit gondoltok erről? Tapasztalatok?
Az!
Én nem merem meghozni ezt a döntést
a férjemmel 1 év után költöztünk össze...mivel már amúgy is az esküvőt terveztük fél évvel későbbre. tudtam mit vállalok be. szerettük egymást akkor is, és azóta is. engem nem zavar, hogy miután melóból hazajövök megfőzöm a vacsoráját, meg amit munkába visz. én tudtam mi lesz:) amíg nem velem élt addig az anyjával, szóval addig ő főzött rá, most már én:) tudtam, ha nem teszem vajas kenyéren és rántottán élne...
ez az egy házimunka van amit szeretek a főzőcske...a többit csak mert muszáj:)
amúgy amiket én megcsinálok, ő is megtudná... egyszerűen csak szeretek gondoskodni róla. persze nem szabad elkényeztetni:)szóval néha befogom egy kis munkára, de csak módjával.
szóval nála komoly elhatározás volt, mivel küszöbön állt az esküvő. annál meg csak a gyerek komolyabb.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!