Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne barátnőm?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Először a külsőmről picit: 182 magas 72 kiló vagyok. Szálkás izmaim vannak (3 éve úszok, heti 3 alkalommal minimum). A fejem teljesen átlagos. Visszatérve a kérdésemre: Hogyan lehet barátnőm? Önbizalmammal nincs baj, nem félek megszólítani egy lányt. Bátorsággal nem "lenne" baj mert elmerném hívni. Viszont az összes lány barát ként tekint rám. (2 kiemelkedő tulajdonságom van: nagyon jó a humorom-beszélőkém, és hogy nagyon gyengéd odaadó és gondoskodó vagyok). Rengeteg lány barátom van, de nem tekintenek rám pasiként. Amúgy abszolút nemtudom hogykell nyomulni vagy rámenősnek lenni, hogy a csaj tudja hogy én többet szeretnék. Szóval ebben kellene tanács, hogy tudjam a tudtára az adott lánynak hogy tetszik nekem és össze jönnék vele (nem csak smárolni vagy dugni, hanem hogy barátnőm legyen).2013. máj. 7. 21:16
1/6 anonim válasza:
szerintem ha a kiszemeltet elhívod randizni, akkor kapiskálni fogja, hogy nem barátként tekintesz rá. csak legyél egyértelmű.
2/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy barátnőd legyen nem kell nyomulnod. Magadat ad, ez a dolog titka. Amúgy meg szemelj ki egy csajt és menj oda hozzá kezdj el vele beszélgetni. (suliban, szórakozóhely.)
Majd kérd el a telefonszámát.
3/6 anonim válasza:
Egyél naponta 500 kcal-val többet, sportolj ugyan így tovább, és kb 2 hónap múlva maguktól jönnek a csajok. (ha elösször az 1. és 2. tippjeit tartod be, akkoris jó B-tervnek) 18/F
4/6 anonim válasza:
Utolsonak szerintem nincs igaza en birom a vekony fiukat ;) megfogadhatod a tanacsat, de szerintem folosleges.. Amugy nekem is ez a bajom kb h jol nezek ki, jofej vagyok, stb de a fiuk csak haverkent tekintenek ram... Sok sikert!:) 16l
5/6 anonim válasza:
Legyen jó sok lóvéd, és fekete BMW-d. Annyi csajod lesz hamarosan, hogy még válogathatsz is
6/6 SzarokRája válasza:
Szállj le az internetről, és menj ki csajozni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!