Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok önzetlenek a...

Mennyire vagytok önzetlenek a gyerekkel szemben?

Figyelt kérdés

Pl az adott szituáció:

Első nap elfogy a kedvenc Nutellás palacsinta, marad a lekváros. Másnap azt eszi, délután is kér, Te találsz a tányéron egy elbújt Nutellásat. Megeszed, vagy szólsz a gyereknek, hogy maradt egy? :D

2013. máj. 12. 14:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Hááát, mikor hogy. Sokszor még én is gyereknek érzem magam, szóval elfordul, hogy megeszem. Nem éehezik a gyerek, evett eleget csak akkor:) De ha éhes nyilván inkább nem eszek egy falatot sem. Oké, ilyen még nem volt, hisz nem éhzünk. De pl. volt olyan , hogy a mikulás csokijából megettem sutyiba egyet-egyet. :)
2013. máj. 12. 14:06
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Az attól függ, mennyire kívánom. Ma pl. ettem egy jégkrémet a boltból hazafelé. Ők meg nem kaptak semmilyen édességet. Csúnya anya, de olyan finom volt...
2013. máj. 12. 14:07
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Megfelezem vele :-) Ha eszem a csokijaikból akkor is együtt bontjuk fel, így legalább megvan a kontroll nekem is hogy nem zabálom fel az egészet, mert nekik sem engedek sokat.
2013. máj. 12. 14:09
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Odaadom neki.
2013. máj. 12. 14:10
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ miről van szó...pl kedvenc gyümiről,vagy olyanról, amit nem tudunk sűrűn venni(mandula,drágább magok,amiket nagyon szeret)akkor szó nélkül és gondolkodás nélkül neki adom.

De mondjuk az utolsó kocka csokit simán megeszem mikor alszik:)Az nem árt neki,ha nem eszik annyi édességet:)

2013. máj. 12. 14:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Odaadnám a gyereknek :-)
2013. máj. 12. 14:19
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Odaadom neki, vagy ha már sokat evett akkor elrakom neki másnapra. Vissza tudom magam fogni hiszen én vagyok a felnőtt nem??
2013. máj. 12. 14:20
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
Lehet felnőtt vagyok, de nem vagyok áldozati bárány. Ha megevett 10 palacsintát én mért ne ehetném meg az utolsó elbújt példányt. Ugyanmár. Felnőttnek is lehetnek kívánalmai.
2013. máj. 12. 14:29
 9/21 anonim ***** válasza:
52%

Igen de ha ő nagyon szereti akkor számomra egyértelmű hogy odaadom neki...

Ha te nem ehetsz meg egy palacsintát akkor áldozati bárány leszel??? Felnőtt vagy??

2013. máj. 12. 14:32
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Én bevallom őszintén, megettem. Tegnap ő ette a több Nutellásat, úgy gondoltam, nekem jár az utolsó. :D

Persze nyilván az utolsó szelet kenyeret nem enném meg előle, vagy az utolsó falat levest. De ez más. :)

2013. máj. 12. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!