Három gyerekkel mennyire hátrány az elhelyezkedés egy multinál?
ismerek egy 3 gyerekes anyát, aki egy elég komoly multinál dolgozik, igencsak magas pozícióban.
amikor odakerült még nem volt gyereke, közben születtek a kicsik. csak fél éveket maradt otthon velük TGYÁS-on, utána apuka ment GYEDre, és amikor az lejárt, akkor bölcsibe kerültek a gyerkőcök.
dolgoztál már multinál korábban? milyen karrier áll mögötted?
Én multinál dolgozom középvezető vagyok, előtte egy másik multi alkalmazottja voltam. A közigazgatásból jöttem át. 4 gyermekünk van. Egy negatív megjegyzést nem kaptam eddig a 15 év alatt.
Ahol kettőt tolerálnak, ott hármat is. Ahol pedig hármat nem, ott kettőt sem. Nem hinném, hogy ezem múlna.
Sőt, nem is dolgozom éjjel- nappal. Én megyek a gyerekekért az oviba, 4-re, reggel viszem őket fél 9-re. Mondjuk gondolom függ a megállapodástól, a státusztól. Én 9- fél 4ig dolgozok. Így megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!