Akik kampányoltok az abortusz ellen: mit tesztek, hogy könnyebb lennek a nehéz helyzetben lévő nőknek?
Milyen hihetetlenül síklátásod van.
Fontos a védekezés, nem tagadom. DE tényleg sokan esnek teherbe védekezés mellett is.
AKIT ÍRAM PÉLDÁT SPIRÁLT HASZNÁLT. Ez jó Pearl- indexszel rendelkezik pedig. VÉDEKEZETT. Nehezen hatol el a tudatodig, mi?? Az egyik válaszoló szintén védekezett.
De persze, egy 19 éves lány mondjuk teherbeesik, mert nem vették észre hogy elszakadt a gumi. Épp most fejezi be az iskolát, a párja szintén. Havi 37500 Ft- ból éljen meg (miközben a gyest is sajnáljátok még legtöbben a még nem dolgozó nőktől), etesse, ruházza a gyereket... Miközben fiatal apuka általában le sem tojja az egészet, nincs munkája, így gyerektartást sem tudnak megítélni....
A legtöbben csak egyféleképpen védekeznek. Mi van ha nincs többre pénz? Perzse tudom, ne d*gjon, akinek nem futja kétféle módszerre.... Teljesen értelmetlen ez a vita. ab. ellenesek begyepesedett síklátókörrel rendelkeztek. Senki nem mondta, hogy mindenki védekezik, aki terhes lesz. Sokan vannak akik "hülyék a szexhez". (de egyébként pl iskolában biológia órán is azt tanulják, hogy csak peteéréskor lehet teherbe esni, kb félidőben, de van aki a havija idején esik teherbe, és olyankor nem vigyáz, mert azt tanulta... szóval erről ennyit)Senkitől nem láttam olyat, hogy a szegény szerencsétlen ártatlan lányok, de sok ilyen IS van.
De ha valaki nem vigyáz, ostoba volt, akkor miért egy gyerek szívja meg sok esetben? Egy felelőtlen háttér nélküli lányanyával? Vagy mondjuk egy iskolázatlan, felelőtlen drogos pi--val? Esetleg egy normális, de szingli nővel?
Azt én sem értem, hogy ahol van 2 gyerek mondjuk, és beleférne anyagilag egy 3. is, azok mért vetetik el. De az ő dolguk. Akár vigyáztak, akár nem, senkinek semmi köze hozzá, hogyan döntenek. Az ő életük, nem másé.
Te megint hülyeséget beszélsz :)
Ha előre tudom, hogy nyomorba születne, akkor megvédem ettől, és nem szülöm meg. Ha valami folytán nyomorba kerülünk, az más helyzet, mert azt nem tudtam előre, nem akadályozhatom meg.
DE nem tudom már máshogy mondani- igenis a család élete változna meg, a tini lányélete változna meg... akárkié. Annak aki nem érez, nem tud semmit jobb nem megszületie ilyen esetben. De tényleg nem lehe máshogy mondani. Oké, szerinted gyilkosság. De ha lehet senkit ne beszélj rá a gyerekre, kivlve, ha utána fogod a kezét, ha egyedül marad, veszed neki a pelenkát, segítesz neki mindenben. Mert itt mondjátok hogy mekkora szemét nő az, aki ab.- on esett át, vagy arra készül. De ha arról van szó, hogy segítenikell, akkor old meg, nem ismerlek, az már a magánügye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!