Én kapok tágító pálcikát?
Tavaly halva szültem 24 hetesen, mert a baba nyakán volt a köldökzsinór. Lehet, hogy terhes vagyok.. ha elvetetném kapnék tágítást vagy nem?
Kritikát nem szeretnék, mert elég gondom van így is. Köszi aki válaszol
Amennyiben normál hüvelyi úton születed meg a babát, nem kapnál tágítót.
Remélem hamar rendeződik az életed. Jobbulást édesapádnak, Neked pedig sok erőt!
Kérlek, ne vedd kritikának, nem annak szánom.
Már van egy halott babád, kettőnek a súlyát elbírnád? Ráadásul a második haláláról te magad döntenél...
Nagyon szép tőled, hogy ennyire gondoskodsz édesapádról, hogy ennyire fontos, hogy ápold. Nem írtad, hogy mi a baja, belátható időn belül gyógyuló, elhúzódó, esetleg kétes esélyekkel. Gondolj bele, ő szeretné azt, hogy a gyereke, az unokája élete hátrébb kerüljön miatta? Esetleg az unokája élete veszélybe sodródna? Két gyerekem van, nyugodt szívvel le merem írni, egy normális szülő sosem akarja a saját életét, egészséget a gyereke fölé helyezni. Neki nyilván a te boldogságod a legfontosabb, és azt el kell áruljam, hogy az abortusz a lehető legnagyobb boldogtalanság a földön. Nemcsak a babának, aki így nem születhet meg, hanem neked is, aki a haláláról döntöttél. pszichésen nagyon kikészíthet, pláne, hogy már megszültél egy halott babát. Na annál ez ezerszer, tízezerszer durvább lelkileg.
Arra kérlek, kezdj el egy kicsit alternatívákban gondolkodni. ki tudna még segíteni az ápolásban? Tesód van? Más rokon? Családgondozó, ápoló? Nyilván nem szívesen bíznád idegenre, de hidd el, ez sem egy megvetendő ötlet.
Tanulmányok: ebben szívesen segítek: az első gyerekemet várva külföldön, idegen nyelven tanultam, a másodikkal gyakorlatoztam, szakdogáztam, diplomamunkát írtam. Szívesen adok neked prá épkézláb ötletet.
Lehet, hogy pont ez a baba az, aki nemcsak a te, hanem az édesapád örömére, életkedvére (néha egy nagy pszichés öröm nagyban meglendíti a gyógyulást!) jönne a világra, ezért fogant meg!
Szeretettel gondolok Rátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!