Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire fájdalmas a tágító...

Mennyire fájdalmas a tágító felhelyezése abortusz esetén?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok és jövőhéten lesz abortuszom.
2013. febr. 27. 17:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
nekem meg kellet szakítani a terhességet mert már nem élt a baba.....nekem nem fájt kicsit sem....nem is éreztem...
2013. febr. 27. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
más az, ha elhalt a magzat és más az, ha élő gyereket kaparnak ki...A tágítás eléggé fáj, állítólag, szerencsére nem volt benne részem
2013. febr. 27. 18:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem is elhalt terhesség miatt volt.

Azt mondta a dokim, hogy nagyon változó, hogy kinek mennyire fáj, függ a méhszáj nyitottságától, és hogy mennyi idegvégződés található a méhszájon (ez egyénenként eltérő lehet).

Nekem maga a felhelyezés nagyon fájt, konkrétan zokogtam közben. De csak pár másodperc volt, utána a tágulás már annyira nem volt fájdalmas, csak annyira, mint az erősebb menstruációs görcsök.

2013. febr. 27. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért lesz abortuszod?
2013. febr. 27. 21:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem pokolian fájt, a kezeimet is lefogták, hogy ne kapálózzak. Később a szülést jobban viseltem, mint ezt.
2013. febr. 28. 14:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Irigy??????
2013. febr. 28. 17:11
 7/15 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi lennék, hogy mit lehet irigyelni...
2013. febr. 28. 17:49
 8/15 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Már bocsi, de nekem is azt mondták nem fáj és pokolian fájt. Mint írtam a szülést jobban bírtam. És nem gonoszkodásból írtam, hanem mert így volt.
2013. febr. 28. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Na azért az is elég perverz lehet, aki az abortuszra irigykedik...
2013. febr. 28. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem arra gondoltam, aki azt írta, hogy fájt. Ez egyén függő. Az irigységet pedig arra írtam, aki nagyon szeretne babát és nem jön neki össze, ezért azt bántja, akinek van, csak nem tudja megtartani.Senkit nem akartam bántani, azt pláne nem, aki segítő szándékkal írt.
2013. febr. 28. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!