Misseb ab. -nál a tágító felhelyezése mihez hasonlít?
Figyelt kérdés
Rosszabb mint pl. a HSG ?2012. máj. 6. 13:23
1/6 anonim válasza:
Igaz nekem nem volt HSg-m, de tavaly sajnos nekem volt egy missed ab-om, és tágítót helyeztek fel.
Eléggé fájdalmas volt, nem tagadom, erős menstruációs görcsöt éreztem közben+feszítést. -de kibírható volt, csak pár percig tartott......
A lelki rész sokkal de sokkal rosszabb volt.... :(
2/6 anonim válasza:
Nem tudom mihez hasonlítani, én majd bex..artam. Még a méhszájtágítás, vagy a magzatvíz-mintavétel is jobb volt. Attól is függ hogy teszik fel, mennyire "kíméletesen".
3/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de valóban nekem is nagyon fájt. Utána még tolókocsiba is ültettek,mert nem tudtam lábra állni. De nem tart sokáig.
4/6 anonim válasza:
A felhelyezés kellemetlen volt, erősen belenyilallt és hirtleen elkezdtem görcsölni, de aztán enyhült és simán átsétáltam a kórterembe és próbáltam olvasgatni a műtétig. Nekem messze nem járt olyan erős görcsökkel mint pl a mensi legrosszabb napja, simán kibírtam, csak ne kellett volna arra gondolni, h miért...
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, h Neked hogy csinálták HSG-t. Nekem röntgennel volt, mindenféle érzéstelenítés nélkül. Na, az nekem sokkal jobban fájt, mint a tágító. Szerintem nem olyan vészes. Fáj, mikor felrakják és utána görcsök vannak, de én simán kibírtam 3x is.
6/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt. Amíg felrakták is, de igazán utána görcsöltem, végig, míg meg nem műtöttek. kb 4 órán át. Nekem a menstruáció nem szokott így fájni. De kibírtam, csak nagyon rossz élményként él bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!