Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hátrahajló méhűeknek jobban...

Hátrahajló méhűeknek jobban fáj abortuszkor a tágító felhelyezése?

Figyelt kérdés
Eléggé hátrahajló méhem van és abortuszra kell mennem mert elhalt a babám, most vagyok 8.hétben és hétfőn kell befeküdnöm.Nagyon félek a tágítástól, azt hallottam iszonyatosan fáj...és akinek ilyen méhe van annak talán jobban?Főleg olyanok válaszát várom akiknek volt már így.Előre is köszönöm a normális válaszokat.
2012. jan. 7. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így volt pont 8 hetesen (nem lett szívhang hetek alatt se) és hát nem tudom hogy akinek nem hátrahajló annak mennyire fáj, de nekem sajnos nagyon fájt. A felhelyezés is, meg amíg megtágult egy éjszaka alatt az a pálca. Azért nem iszonyatosan (amit írtál) de kijött a könnyem.

Mindegy, hát ki bírtam ki kellett bírni. Viszont most már van 2 szép egészséges gyerekem :) 3 éves a fiam, 1 a lányom:)

2012. jan. 7. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem hátrahajló a méhem, de a tágítás nem volt rosszabb, mint egy enyhe menstruációs görcs. Ezek szerint kinek hogy.Mondjuk nekem már van egy gyerekem, csak császárral született, ezért kellett a tágítás.
2012. jan. 7. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!