Spirallal kapcsolatos minden jellegu tapasztalatra kivancsi vagyok! Vérzés? Görcsök? Fájdalom? Benövés? Àtfurodás? Terhesdég?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 08:16
21/29 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes, ereztel valamit abbol hogy felrecsuszott? Nem fajt a hasad?
2013. máj. 20. 20:28
22/29 anonim válasza:
Nem éreztem, maikor elcsúszott, semmi fura nem volt, és UH- val nézte meg, hogy mi a helyzet, aztán simán kiszedte.
23/29 anonim válasza:
Bocsi, mostanában ritkán vagyok- 3 gyerek; ovi- bölcsi, suli, munka, doki, védőnő....
24/29 A kérdező kommentje:
Nembaj. Megertem;))))
Suru a program;))
December korul szulsz ugye?
Mikorra lettel kiirva?;)
2013. máj. 22. 13:54
25/29 anonim válasza:
Január 5.- re, de biztos decemberi lesz :)
Eddig egyik gyerekem se várta meg a 40 hetet :)
26/29 A kérdező kommentje:
De kiraaaalyyy!!!!!:))))
A lanyom 2012.12.17en szuletett!:)
Drukkolok!:) aztan neha jelentkezz a hirekkel;))((
2013. máj. 23. 19:46
27/29 anonim válasza:
Szia! Én spirál mellett lettem terhes. (amit egyébként egy percig sem bántam. Tegnap volt 1 hónapos a baba:))
28/29 anonim válasza:
Én is spirál mellett estem teherbe. Nem tudták leszedni utána már,mert felcsúszott a méhembe.Ott volt az uh-os fotón az árnyéka. Sajnos a 11.héten meghalt a babó,altatásban missed.abortuszt csináltak és kivették a spirált is.
29/29 A kérdező kommentje:
Huhh...
Nem semmi tortenetek.
Utso hozzaszolo nagyon nagyon sajnalom ami tortent;((((
2013. jún. 16. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!