Spirallal kapcsolatos minden jellegu tapasztalatra kivancsi vagyok! Vérzés? Görcsök? Fájdalom? Benövés? Àtfurodás? Terhesdég?
Akkor örülök ha örülsz!!!
Mesélj!levették màr a spiràlt? Nem fàjt? Babàd jól van? Hàny hetes vagy?
Nekem 11nap verzes utàn most enyhülni làtszik a dolog. Remélem abba marad mostmàr.
Csütörtökön megyek csak dokihoz, egyenlőre csak a pozi tesztem van meg (mondjuk abból 3, mert nem akartam hinni a szememnek :) )Még nem tudom, hogyan lesz, nem kérdeztem rá, csak bejelentkeztem hozzá-.
kb 6 hetesnek számolom az utolsó havim óta, majd holnapután kiderül pontosan minden. Ugye hétvégén teszteltem, dokitéren finnyás vagyok, szóval csak holnapután megyek.
Szia!
El voltam havazódva. Bocsi A dokim tulajdonképpen simán kiszedte (úgy állt, nem okozott gondot a dolog) ma kerek 7 hetes utolsó havim alapján, a szívét is hallottam, minden rendben van velünk :)
Dejo!;)
Gratulalok!!!gondolom le is vette a spiralt!!!
Igen, levette. el volt mozdulva egyébként.
És köszönöm :)
Ultrahang segitsegevel vette le?
Bocs hogy ennyit kerdezek csak erdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!