Tápszer vagy anyatej?
Egyik lányom tápszeres volt, ő 1 hónapos korától végigaludta az éjszakákat.
Másik lányom anyatejes volt 9 hónapos koráig és minden éjjel 5-6x kelt fel 9 hónapig. Lehet összefüggés?
A tápszertől alszanak ilyen jól a babák?
offolnék:
kicsit megütköztem az első válaszadón... ez valami bevett szokás,hogy csak vizet adnak a babának éjszaka? nekem olyan -már bocsánat,de- kínzásnak hangzik. az a gyerek éhes és nem kap csak vizet??? valaki avasson be kérem!
offhoz: nem, ez egyáltalán nem bevett dolog. Én úgy vagyok a vízzel, hogy nagyon nagy kánikulában, ha már megszoptatta az anyuka és látja rajta, hogy még mindig szomjas akkor kapjon. (bár van aki azon az állásponton van, hogy akkor is elég az anyatej) egyéb esetben felesleges külön vizet adni,hiszen a tej is folyadék, nagy részben víz.
témához:
Lehet összefüggés,hiszen a tápszer biztos elég. Míg az anyetej mennyisége a nap folyamán változik, pont estére van a legkevesebb amikor a baba lefekszik aludni és elvileg akár reggelig nem is eszik. illetve a tápszer lassabban emésztődik. az én babám tápszeres volt (sajnos), nagyon hamar átaludta az éjszakát.
hát... az elsö lányom 1 honapig szopott majd tápzseres lett 1 éve svolt mire átaludta az éjszakát
második lánykám 3 honapos cicic semmi tápszer mégis volt rá példa hogy 11 töl hajnal 6 ig aludt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!