Van olyan hogy nem kell se anyatej, se tápszer? Akkor mit adjak a babámnak?
Nekem sajnos korán elment a tejem, viszont tápszert is csak 7 hónapos koráig volt hajlandó megenni a fiam. A tápszertől már hányt a végén, így a tápszeres étkezéseket kiváltottuk tejpépesre. Tehát 7 hónapos korától 1 éves koráig tejpépeket kapott. 9-10 hónapos kora körül jöttek a tejterméket. 1 éves korban pedig a tehéntej.
A tejpép is ugyanazokat a dolgokat tartalmazza, mint a tápszer, csak szilárd étel. Ha azt szereti, megeszi, akkor kaphat azt.
Nálunk is rábólintott mind a gyerekorvos, mind pedig a védőnő erre a megoldásra és nagyon szépen fejlődött a fiam.
Sinlac?
Ha nem cumisüvegből kínálnád innivalóval?
Köszi, Megpróbálom. El vagyok keseredve
, mert nem kell neki a cicim.
DM tejpép nagyon finom, jó minőség jó áron, az én ekcémás babámat nem üti ki.
Végül is 40valahányszázaléka tápszer, keverheted keksszel, gyümivel, ahogy jólesik.
Köszi mindenkinek :)
Félálomban se kell neki, próbálom még a poharat, bár most reggel se kellet a cici de lefejve cumisüvegből megitta.
Nálunk is volt ilyen sztrájk :S
De végül 14 hónaposan választotta el magát a kisfiam! :) Nagyon kemény volt, de valahogy újra ráérzett a szopira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!