Nagy gondot okozok, ha egy napig tápszert kap a kisbabám? Ügyintézés, utazás miatt.
Babától függ. Nekünk nem volt gond.
Viszont ha nem indul be a tejleadó reflex fejéskor, akkor neked nagyon be fog gyulladni a melled. Ezen is kell dolgozni indulás előtt. Próbáld más technikával.
Semmi baja nem lesz, ha elfogadja.
Van rá esély, hogy nem issza meg, de ez egyáltalán nem biztos.
Fél nap kihagyástól nem fog begyulladni a melled sem, pláne, hogy nincs túltermelődés (gondolom, mivel fejni nem tudsz, pont annyi tejed van ami a babának elég).
Ne aggódj emiatt, ha nincs elég lefejt tej, próbáld ki előtte a tápszert és ha elfogadja, kapjon azt is aznap, semmi baja nem lesz a gyereknek sem és a mellednek sem emiatt.
Én is magammal vinném. Nem csak a szoptatás miatt, de mi van ha hiányol? Elég sok időt távol leszel tőle.
Tápszerből sokféle van, szóval lehet elfogadja, de ha otthonhagyod, akkor érdemes aznap fejned, hogy ne csökkenjen a tejmennyiséged.
Ha egy alkalommal csak az egyik melledből eszik a kicsi, akkor megpróbálhatod közben fejni a másikat. Nekem csak így sikerült, a kislányom nélkül nálam sem indult be a reflex.
Cumisüvegből vagy másból tud inni? Mert bár sok babának elsőre sikerül, nálunk sokáig tartott még megtanulta.
Az én mellem ennyi idő alatt begyulladna.
A gyerekem pedig nem enné meg a tápszert.
Vagy vidd magaddal, vagy próbáld már most elkezdeni tápszerezni őt. Az útra pedig vigyél magaddal mellszívót, nehogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!