Nagy gondot okozok, ha egy napig tápszert kap a kisbabám? Ügyintézés, utazás miatt.
És mégis hol fogja használni a mellszívót??? Azt tényleg csak a slozin tudná... Ellentétben a babával, akit minden probléma nélkül meg lehet szoptatni a vonaton is egy kendő takarásában.
6 órás út plusz ügyintézés az egyáltalán nem pár óra, azalatt bizony úgy begyullad a melle, hogy csillagokat lát.
Egy kisbabát könnyű babakocsiban vagy hordozókendőben minden további nélkül magával tud vinni, kendő alatt kényelmesen szopizhat is a baba, nem értem, hol a probléma.
Bocsánat, kérdező, semmi rossz szándék nem volt bennem, csak jót akartam. Ekkora kisbabát hirtelen így otthon hagyni nem szerencsés - három kicsi gyerekem van, így van némi rálátásom a dolgokra.
Örülök, hogy megoldódott a problémátok, autóval és a babával együtt mégiscsak sokkal jobb lesz. :-)
Egy 5-6 hónapos baba még bárkivel jól elvan, nem fogja észrevenni, ha elmegy az anyukája egy fél napra.
Mielőtt betámadtok, tudom miről beszélek, 7 hónapos a fiam.
Mi az, hogy nyilvánosan szoptatni az fujjos!?!?!?!?!!
4hónapos a kisfiam, ha egy vonaton lenne éhes, vagy bárhol én nem foglalkozom azzal, hogy ki látja vagy ki nem. Nevetségesnek tartom az ilyen hozzáállást! Szerintem nyugodtan otthon hagyhatod a picit, nem lesz semmi probléma. A tápszerről inkább az járja, hogy sokkal kellemesebb az íze az anyatejnél, szóval nem gondolnám, hogy probléma lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!