10 hetes UH-n nem láttak szívműködést, lehetséges még ettől függetlenül is a terhességi tünet?
Figyelt kérdés
A méretei jók voltak, 22 CRL, tehát gondolom nem olyan rég történhetett a baj.... Ennek ellenére, a melleim még mindig szoktak fájdogálni, feszülni, de már nem olyan intenzitással, mint 1-2 hete. Hányinger, fáradtság már tényleg csak jelentéktelen mennyiségben. Ez lehet normális? Hogy nem múlnak el azonnal a terhességi tünetek?2013. máj. 1. 20:22
1/2 anonim válasza:
Teljesen normális, ha nem múlnak el egyes tünetek.
Én szinte az egész terhességemet végighányingereztem. Még a 20 hetes uh előtti reggelen is hánytam. A melleim az egész terhesség alatt iszonyatosan érzékenyek voltak.
2/2 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt, 10 hetesen derült ki, hogy nincs szívműködés, és nekem is megvoltak a tüneteim egészen a műtétig, sőt, még utána is néhány napig. Amíg benned van a baba, addig a szervezeted azt "hiszi", hogy terhes vagy, termelődnek a hormonok ugyanúgy, mintha élő terhesség lenne, ezért vannak még tüneteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!