Lehetséges, hogy babát várok?
Figyelt kérdés
január 6-ra nem várom a mikulást.Egy pár napja ugy érzem,hogy rengeteget tudnék aludni,ingerlékenyebb is vagyok mint általában,tegnapelőtt arról volt szó a TV-ben,hogy ki hogyan töltötte a szilvesztert és azt éreztem,hogy sírnom kell...pár napja olyan mindjárt megjön érzésem van,fel vagyok puffadva és székrekedésem is van és a szokásosnál többet járok pisilni,pedig ugyanannyi folyadékot iszom.Ma fájnak a melleim is.Elképzelhető,hogy baba vagy csak beképzelem??Nagyon boldog volnék,ha baba volna!!2013. jan. 2. 21:23
1/13 anonim válasza:
Szerintem ez még édes kevés... majd kiderül,h 6. án megjön-e. Ha nem,és utána sem akkor vegyél tesztet.
A puffadás, és a székrekedés lehet a sok karácsonyi menütől,és a süteményektől!
2/13 anonim válasza:
Lehetnek a menzes előjelei is. Babának kicsit korai lenne, de nem lehetetlen. 2-3 nap múlva tesztelj!
3/13 A kérdező kommentje:
Mensi előtt nem szoktam semmi ilyesmit tapasztalni,azon a napon mikor megkell jönnie reggel fáj egy picit a hasam és szinte percre pontosan reggel 11 körül megjön...nem tudom,én azért nagyon remélem,hogy baba van a dologban :) köszönöm a hozzászólásokat!!és persze aki tapasztalt már ilyet az írjon legyen kedves!!
2013. jan. 2. 22:12
4/13 anonim válasza:
tuti lepontoznak, de bakker én tuti tesztelnék már holnap egyet:D drukkolok:))))
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát én is nagyon tesztelnék már...csak félek,h tul hamar volna és fals eredményt kapnék...nagyon várom a kis aprótalpút...
2013. jan. 3. 11:47
6/13 anonim válasza:
tesztelj már könyörgöm...nagyon kíváncsi lettem :)
7/13 A kérdező kommentje:
Hát ma reggel teszteltem egyet,és igaz,hogy halvány de azért jól kivehetően pozitív!!!!!!!!!! :D annyira örülök!!! :D
2013. jan. 4. 10:52
8/13 anonim válasza:
fotó van?:))))) egyébként én veled örülök, látod, jól sejtetted;´
9/13 A kérdező kommentje:
Igen csináltam fényképet!!Este feltöltöm (most dolgozom) :) El sem hiszem,hogy összejött ilyen sok idő után!! :D Most azon töröm a fejem,hogy hogyan mondjam el a férjemnek??Valami vicces kellene!!Istenem,ha megtudja olyan boldog lesz!! jah és a "jelek" közé utólag besorolnám azt is,hogy olyan érzésem volt,hogy valami megváltozott!!! :D
2013. jan. 4. 11:52
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves 11:01!!Most fogom csak föl...akkor ha jól értem te is babás vagy???GRATULÁLOK NEKED!!! :) Jó egészséget!!Te mikor tudtad meg??
2013. jan. 4. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!