Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges beágyazodásnak az...

Lehetséges beágyazodásnak az a tünet hogy már 2 napja szúr alul a hasam? És ha hozzá érek alul a hasamhoz érzékeny ha megnyomom vagy bármit csinálok.

Figyelt kérdés
Mi lehet ez? Tesztet mikor csináljak? Március 7,-én kell megjönnie. Ami remélem nem fog.
2013. jan. 24. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
A március 7 nincs még nagyon messze? Beágyazódás a nemvárt idejével szokott egybe esni. 28 napos ciklusnál (vérzés 1 napjától a következő vérzés első napjáig) szóval egy 28 napos ciklusnál 14. nap körül van a peteérés és innen még legalább 10 , de inkább 14 nap a beágyazódás. A beágyazódás tünete sok féle lehet, akár alhasi érzékenység is vagy enyhe vérzés, de sok nőnél teljesen tünetmentes.
2013. jan. 24. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Tesztet akkor érdemes csinálni mikor a menstruációd legalább 1 napot késik, de inkább késés után 2 héttel (akkor nagy eséllyel meg is marad) , de legkorábban tesztet a nem várt előtt 3 nappal lehet csinálni, de ekkor még mutathat negatívat (közben pedig terhes vagy) és ilyen korai szakaszban még könnyen el is mehet a baba.
2013. jan. 24. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Igen elírtam este. Február 7.-e akart lenni. :/
2013. jan. 25. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én február 6-ra nemvárom a hasam alul szurkál egy kicsit de kitudja mitől van. Drukkolok neked hogy baba legyen. Majd irj hogy mi a helyzet. sok sikert.
2013. jan. 26. 07:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Szia! Én is szurkolok neked. :) Köszönöm. :) Írok mindenképpen. :)
2013. jan. 27. 11:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak 1 csepp jött meg és görcsöl a hasam alul. Nem tudom mi lehet ez. :(
2013. febr. 7. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
szia mi a helyzet? teszteltél? vagy megjött a nemvárt?
2013. febr. 9. 19:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia! Teszteltem mert 3 napot késet és csak úgy volt meg hogy egy csepp. De negatív lett. :/ Utána rá 2 napra megjött rendesen. :(
2013. febr. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!