Sziasztok. Elmeletileg 12.en volt peteeresem.mensi ota ittam a cickafark teat peteeresig.(mensi ota 2 naponta egyutt voltunk.) 3napja ilyen 3-4perces gorcsolgetest erzek. tegnap este picit erzekenyek voltak a cicijeim.
Lehet ez a beagyazodas tunete??? jovohet szombatra nem varom.
Szia. Hát reméljük,hogy az...:) Talán kicsit egy cipőben is járunk. :D Nekem előbb volt peteérésem,és most pedig 2 napig barnáztam és kicsit véres is volt,fájt a hasam de nem folyamatosan hanem néha néha. Más tüneteid vannak? A cicifájdalom nekem is megjelent,de nagyon minimálisan,néha érzem csak...:)))) A peteérésem kb. 1 hete lehetett,szóval azért nem értem,most ezt a vérzés szerűt :)) De megy a drukk :)
2013. jan. 20. 10:25
2/13 A kérdező kommentje:
Sziaa. Tegnap volt egy hete peteeresem. en se erzem folyamatosan a cicit pl most se. de este fajdogalt. a hatam es a derekam viszont nagyon faj napok ota. hat en is drukkolok neked nagyon!!! majd irj :-)
2013. jan. 20. 10:32
3/13 anonim válasza:
Jo lenne ha osszejonne nektek, de ezek a tunetek nem feltetlen a beagyazodas jelei. Mar csak par nap es egyertelmuen kiderul! Szurkolok!!!
2013. jan. 20. 10:39
4/13 anonim válasza:
A derekam az nekem is de nem intenzíven csak amikor kedve tartja :))) Mindenképpen írok majd,h mi lett. :) De T e is írd meg mert most már nagyon kíváncsi vagyok :)))
2013. jan. 20. 10:46
5/13 anonim válasza:
Szia mi újság Veled azóta??? :) Nekem elmúlt a barnázás,a mellem fájdogál néha,de semmi vészes. Hasam az meg furcsa,mert pisiléskor meg néha mikor ülök és megfeszül a hasam,olyan mintha izomláz lenne benne...elég érdekes. Már csak pár nap és kiderül,neked holnap lenne a nem várt? Fájdogálsz vagy ilyesmi? :) Ja,jut eszembe folyásod az milyen?...mert nekem eddig krémes,legalábbis ma,a nem várt előtt egy héttel...:)
2013. jan. 25. 17:06
6/13 anonim válasza:
sziasztok.egy cipöben jarunk, csakhogy nekem 14.e körül volt peteérésem.mi mindennap probalkoztunk, tünetek vannak, de csak hanyinger, pár ételundor, sajnos fogytam, de nemtudom miert.a mellem nekem is csak néha faj,barnaztam 1hete és most 2napja megint.mi van veletek?en febr.1re nem várom.irjatok
2013. jan. 28. 12:42
7/13 anonim válasza:
Sziasztok, en is februar 1-re nem varom. A peteeresem ota faj az alhasam, es erzekenyek a mellbimboim. Par napja eg a gyomrom (pedig soha nem szokott), volt vizes valadekom, ma pedig egy kis elenk piros, vizes verzesem. Drukkolok mindannyiunknak! :-)
2013. jan. 30. 00:28
8/13 anonim válasza:
a 6.vagyok.szurkolok en is mindannyiunknak.majd irjatok mi lett veletek, nekem ha nem jön meg tesztelek es jelentkezek.
2013. jan. 30. 12:52
9/13 anonim válasza:
Sziasztok. Nos kinek mit hozott az elseje? Én velem nem tudom mi a helyzet. Ma vagyok a 10. dpo. napon és mensi szerű görcsök piszkálnak. :D Jah tegnap azaz a 9.dpo nap volt egy pöttynyi rózsaszínes vmi a wc papíron. Utána semmi,majd ma 11 körül elkezdtem vérezni,de nagyon fáj a hasam és nem tudom mi ez. Nem élénk piros,hanem sötétebb. A hőm fent van,ezt érzem is mert megsülök,fáradt vagyok,eltudnék aludni a székben,a melleim fájnak ha hozzájuk érek.
Ez mensinek korai lenne nem? 23.napon? Átlagba olyan 29-30 naposak a ciklusaim...De megy a drukk mkinek (am legelső hozzászóló vagyok és az 5. )
2013. febr. 1. 15:09
10/13 anonim válasza:
6.vagyok, nekem is megjott, 1nappal korabban es mara elmult, vagyis 2napig volt meg élénk piros es nagyon kevés, hat nemtudom mitévö legyek ez most mi akar lenni,hetfön talan tesztelek,aztan irok, nektek pedig drukkolok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!