Lehetséges? A barátnőm (15 éves) és én (16) régóta járunk és szeretjük egymást. Nemi életet kb 2 hónapja élünk.
Figyelt kérdés
A barátnőm (15 éves) és én(16) régóta járunk és szeretjük egymást. Nemi életet kb 2 hónapja élünk. Minden egyes alkalommal védekeztünk gumival, végig fent volt a gumi , egyszer se szakadt el, egyszer se élveztem el benne. A barátnőm menstruációja 10 napot késik kb, és mikor még 8 napot késett, akkor volt orvosnál egy másik ügyben ahol ultrahangos vizsgálat alá vetették, az orvos azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártya, és sokat jár pisilni, érzékeny a melle, a hasa is fáj.azt nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot, hogy a barátnőmnek elég sok ételallergiája van, hogy emiatt késhet-e a menstruációja. Régebben is késett párszor de max 4-5 napot. 2 évvel ezelőtt meg kihagyott egy egész ciklust. Szóval lehetséges a dolog?(tesztet még nem csinált de a hétvégén fog)2013. febr. 26. 21:07
1/6 anonim válasza:
Ha tényleg soha nem dugtad be neki gumi nélkül és nem szakadt ki, akkor nem hinném, hogy terhe lenne. Esetleg a kezetekről se kerülhetett a hüvelyébe ondó?
2/6 anonim válasza:
Fiatal még a barátnőd, ebben a korban előfordul a rendszertelen ciklus. A megvastagodott nyálkahártya is annak a jele, hogy hosszú idő telik el a két menstruáció között.
Őszintén remélem, nem terhes. De az jó, hogy ha már nem bírtatok várni, legalább védekeztek.
3/6 anonim válasza:
15 evesen meg annyira nem allt be a szervezet hormonhaztartasa, hogy ez tok normalis hogy osszevissza menstrual! Nem kell aggodni, ha valoban nem kerult a huvelyebe ondo. Tesztet megnyugtataskepp el lehet vegezni, de szinte biztos hogy negativ lesz! A megvastagodott mehnyalkahartya pedig menstruaciot jelez par nap mulva. De ezt egy normalis doki elmegyarazza. Lehet dokit sem artana valtania a baratnodnek!
4/6 anonim válasza:
Még el sem mentél benne? Kizárom a terhességet. A méhnyálkahártya mensi előtt is megvastagszik, nem kell rémeket látni. 15 éves! Még simán kimaradhat, elcsúszhat, késhet, stb. Nem jelent semmit. Fiatal még.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. febr. 26. 22:19
6/6 anonim válasza:
Ha megnézték ultrahangon akkor biztos nem terhes mert akkor már petezsákot kellett volna látni.Ne izgulj fiatal nem állt még be a ciklusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!