Mit tegyek? 5 hónapos kismama vagyok és nem tudom mit tegyek, hogy a férjemmel való jó kapcsolat ne menjen tönkre! Nagyon szeretjük egymást, de én félek.
Mindenképpen beszéljed meg vele, mert ezzel nagyon elfajul a helyzet.
Van időd higgadtan , fokozatosan előadni a problémádat, többekközt igazad van és mondd meg nyugodtan anyósodéknak, hogy megvan a te kis képzeleted, hogyan neveljétek a gyereket, ők már bizonyítottak, hogy tudnak gyereket nevelni, mert hiszen itt a párod, de köszönöd ha valami nem megy majd hozzájuk fordulsz először.
Na igen és sajnos az a tapasztalat a körökben, hogy az együttélést le kell korlátozni, tehát külön kellköltözni!
Biztosan nehéz, de vetsd fel a témát és én drukkolok, hogy sikerüljön, mert nem fog menni megváltoztatni azidőseket és nagyon akaratosak, ragaszkodnak a véleményükhöz, ezzel pedig nem lehet együtt élni.
Köszi a válaszkat.
Amibe beleszólnak: - nem táplálkozól tudatossan, hova menntek, miért menntek, minek menntek, minek veszed meg ezt, a cigifüst amit ha én belélegeznék nem ártana, DE IGEN ÁRT!!! nem mész eleget, minek főzöl ilyet, milyen olajszag van, koszos a tűzhely, ne legyél kívános, fogd vissza magad a kajaügyileg, mit urgáltatod a párod .........sorolhatnám még.
A lényeg, hogy semmi sem úgy van ahogy ők gondolják.
sajnos nemtudunk hitelt felvenni....
válság is van....
albérlet meg drága :(
Szia! Lehet mégis inkább jobb lenne a Te szüleidhez költözni, ha ott nyugalmad lenne, szerintem ez a minimum amit megtehet a nyugalmad érdekében. Inkább alkalmazkodjon ő hozzád, hiszen most Ti vagytok a legfontosabbak.
Átérzem a bánatod, az én anyósom is gonosz. Nem értem legalább ilyenkor hagynának minket békén.
Boldog babavárást: 34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!