Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Irigyled Sarka Katát a luxusér...

Irigyled Sarka Katát a luxusért, amiben nevelheti gyerekét?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 25. 18:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem olvastam a cikket, amit belinkeltél, de gondolom mi van benne. Amit kell, mi is megadunk a kislányunknak úgy, hogy én egész délután vele vagyok :) Nem attól lesz valaki jobb ember, mert luxusban nő fel, hanem attól, hogy megtanulja az emberi értékeket.
2013. ápr. 25. 18:56
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Őket nem irigylem. Mint pár nem szimpatikusak, és a házuk sem kifejezetten szép. Oké, modern, nagy, de valahogy a hangulata nem fog meg.

Ha már irigykedni akarok, akkor max. arra tudnék, hogy gondolom nem kell hónapokig gyűjtögetniük, hogy megvehessenek egy gyerekágyat mondjuk. Nekem meg azért kell, pedig néha olyan szívesen rohannék megvenni ezt-azt, de nem lehet. Viszont most megpróbálom ennek is az előnyét nézni: legalább nem költök flancolós, felesleges dolgokra. :)

2013. ápr. 25. 19:15
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne legyünk álszentek: sok nő cserélne a helyzetével, anyagi körülményeivel. Nem kell aggódnia a munka miatt, lesz-e, visszaveszik-e, nem kell számlákkal sakkoznia, nem kell azon gondolkodnia, mit vegyen meg hó végén és mit ne, miből fizet rezsit, telik-e albérletre. Az ideje nagy részét azzal tölti, amivel akarja, fiatal, csinos nő, nem kell beleszakadnia a házimunkába, szóval nem igazán irigykedem, inkább úgy mondom, bírnám és is a helyzetet.
2013. ápr. 25. 19:16
 14/34 anonim ***** válasza:
82%
Ja, és nem kell aggódnia, hogy ha jön még egy baba, miből tartja el, útnak tudja indítani őket az életben, nem számít az egyetemi tandíj, lakás a gyerekeknek, ez sem semmi azért.
2013. ápr. 25. 19:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Az anyagi helyzet persze lehet irigyelni való. De az életük, meg pont az a ház nem.

El tudnám viselni, hogy nagyobb házam legyen, vadiúj bútorokkal. De talán akkor sem lenne pl. gyereknappali külön hatalmas plazma tévével...van, amit tök feleslegesnek érzek a házukban. De nem mondom, hogy nem fogadnám el. Nyugodtan felajánlhatják nekem. :)

2013. ápr. 25. 19:27
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem azt,hogy megteheti.De az életét nem.:)
2013. ápr. 25. 19:28
 17/34 anonim ***** válasza:

15: igen, egyetértek, az anyagi helyzet esetleg irigylendő, de csak úgy általános vágyakozás szinten: pl. de jó lenne a lottó ötöst megnyerni...

De nekem sem a házuk nem tetszik, sem a környezete, szóval azt az életet nem irigylem tőle, a házát sem, én tök másképp csinálnám. Amit meg egyáltalán nem irigylek tőle az a férje. Sarka Kata nekem nem szimpatikus, de különösebben nem ellenszenves sem, inkább csak semleges, csak külsőre szép nőnek tartom, viszont a férjét két percig nem bírnám elviselni. Ha választani kellene a luxusélet Hajdú Péterrel vagy a putri között, akkor inkább az utóbbi....

2013. ápr. 25. 19:38
 18/34 anonim ***** válasza:
Nem,mert mi sem élünk rosszul,és ez most az életük habos oldala,de az őket érő fenyegető levelek stb.,az,hogy nem élhetnek nyugodtan,tehát az már nem irigylendő.Mellesleg az teszi boldoggá az embert,ha 500 négyzetméteres házban él?Régen rossz ha igen.Az persze jó,hogy el tudja indítani a gyerekeit az életben,de "sztáréletnek" is vannak nem éppen khm...kellemes részei.
2013. ápr. 25. 19:48
 19/34 anonim ***** válasza:
Az anyagi helyzetüket nagyon is irigylem! De a férjét nem, és mást sem az életéből. :)
2013. ápr. 25. 20:16
 20/34 anonim ***** válasza:
Igazából van bennem csupán annyi irigység,hogy az anyagiak miatt nem kell aggódnia,nem rossz a házuk,de azt nem irigylem,sőt nekem luxus sem kell csak legyen saját házunk,rendesen berendezhessem és ne kelljen aggódnom a számlák vagy a váratlan kiadások miatt,és remélem pár éven belül teljesül.
2013. ápr. 25. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!