Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Irigyled Sarka Katát a luxusér...

Irigyled Sarka Katát a luxusért, amiben nevelheti gyerekét?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 25. 18:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Nem hiszem, hogy sokkal boldogabb lenne, mint egy átlagember. Messze nem élek luxusban, de amire kell, arra szerencsére jut, így nem igazán izgat az ő élete.
2013. ápr. 25. 18:40
 2/34 anonim ***** válasza:
61%

Igen, jó értelemben.

És nem csak a gyerekeik miatt.

De azt a részét nem, hogy mennyi időt töltenek a gyerekeikkel.

2013. ápr. 25. 18:41
 3/34 anonim ***** válasza:
24%

Nem, ami kell, azt én is meg tudom adni a gyerekeknek.

De azért a hír nem közömbös, kifejezetten zavar, hogy ennyit keresnek ilyen picivel. Ezért is nem nézek kereskedelmi tvket, én aztán nem fogom pénzelni őket.

2013. ápr. 25. 18:44
 4/34 anonim ***** válasza:
77%
Épp tegnap néztem én is ezt a videót és a sok pénzüket persze, irigylem, egészséges szinten, mint mindenki általában, de őszintén megmondom, nem tetszik a lakásuk. Nem tetszenek a szétszabdalt terek,meg olyan személytelen az egész megjelenése a lakásnak. Meg minden olyan baromi nagy, mintha úgy lennének vele, hogy ha megtehetem akkor legyen minden óriási, nem baj, hogy ha a lakás másik felében felejt valamit, akkor túrázhat egy órát :P Röviden ennyi. Tényleg nem jön be és nem irigységből
2013. ápr. 25. 18:44
 5/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem jó szó, hogy irigylem...de tényleg jobb lenne olyan életet élni, amiben nem számít a pénz, megvan mindened, nem kell idegeskedni, hogy mikor találsz munkát stb. Szóval fogalmazhatunk úgy is, hogy irigy vagyok....szeretnék én is személyi edzőt meg szakácsot. Ez van. Jó lenne...viszont azért meg sajnálom szegényt, hogy annyira lelki szegény!!!! Jézusom, annyira sznob, hogy az rettenet! Komolyan és még el is hiszi magáról, hogy ő különb, holott olyan messze van az intelligenciától, mint Makó Jeruzsálemtől. Az intelligencia ott kezdődik, hogy nem nézzük le a zsíros kenyeret meg a paprikáskurmplit és főleg nem nézünk le másokat! Nem hiszem, hogy ő egész életében vajhalat evett és az anyukája cicijéből is osztrigát szopott....nem ártana neki egy kis nevelés!
2013. ápr. 25. 18:46
 6/34 anonim ***** válasza:
76%
Én sem. Engem soha nem érdekelt mások élete, csak a sajátom, a családunké. Nem hiszem, hogy az ő gyerekei boldogabbak lennének, mint az enyémek. Szeretetből és odafigyelésből nem szenvednek hiányt.
2013. ápr. 25. 18:47
 7/34 anonim ***** válasza:
75%

Nem irigylek tőlük semmit, meg őket se, már ha ez így érthető.:-)

Egyébként a páros egyik tagja sem túl szimpatikus, ezt csak úgy mellékesen.

Egy akkora házat takarítani:-) :-) :-) :-) :-) :-)

2013. ápr. 25. 18:47
 8/34 anonim ***** válasza:
92%
Nincs az a pénz amiért a férjét egy percig is eltudnám viselni.
2013. ápr. 25. 18:51
 9/34 anonim ***** válasza:
95%

Jajj, és elsősorban azért nem irigylem, mert napi túl sok órában kell

Hajdú Pétert hallgatnia.

2013. ápr. 25. 18:51
 10/34 anonim ***** válasza:
49%

Igazából nem írígylem, mert boldog és jó életem van a férjem mellett.

Ami, vagy amire kell azt megteremti, nem kell azon gondolkodni most az olcsóbb az vagy a drágább az vegyem!

Ha úgy van megtehetem heti 1-2x itt vagy ott egyek, de igazából ha nem kéne itthon főzni, takarítani... Viták, gyújtögetés erre arra... Unalmas lenne az élet.

2013. ápr. 25. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!