Kérdés: nevelheti-e büntetett előéletűként a babát úgy, hogy kiderült gyógyíthatatlan beteg is? Elvehetik tőle a babát az ügyvéd előtt aláírt papír ellenére?
Ki mond le a gyerekről, és ki beteg??? nem annyira vágom.
amúgy igen, nevelheti. bár, ha hivatalosan lemond róla, akkor gondolom, nem akarja nevelni.
Aki még nem itta meg a kávéját:
A férfit fegyverrel való visszaélés miatt leültetik 6 hónapra. Nem ölt meg senkit, de illegálisan tartott magánál fegyvert - ez már büntetendő.
Van egy nő, aki terhes tőle. Börtönbe vonulás előtt lemondott a gyerekről, aki valamikor mostanában születik meg.
Amit én nem értek: a kérdés ugyanarra a személyre érti a büntetett előéletet és azt, hogy védi a papír (ami a leírás szerint az anyát védi).
Szerintem az anya a gyógyíthatatlan beteg és fél, hogy elveszi tőle a férfi a gyereket, ha szabadul, hiába mondott le róla.
Kérdező: amikor szülsz, kit fognak feltűntetni apaként a gyerek anyakönyvében?
Figyeljetek en sejtem mirol van szo! ;)
Egy polgaror ferfi es felesege orokbe akarnak fogadni egy babat egy harmadik szemelytol, mondjuk egy fiatal notol aki lemondott a gyerekerol es mar a papiralairas is megtortent.
Aki nagyon beteg az szinten a polgaror. Most derult ki az orvosi vizsgalatok soran, az orokbefogadasi procedura alatt.
Majusban pedig a nem megengedett fegyverviseles/hasznalat miatt kell bortonbe vonulnia ennek a polgarornek. Termeszetesen a felesege es o is szeretettel varjak a babat mindezek ellenere.
Naaah`
Nesze neked brazil szappanopera.. ;D
Az ismerősöm a polgárőr. Ő halálos beteg. A csaj csak a barátnője és nem a felesége. Ez a csaj az ismerősömtől terhes és júniusban szül.
Nemrég voltak együtt ügyvédnél, ahol a csaj aláírta a papírt, hogy lemond a gyerekről. A babának a gyámja az ismerősöm 20 éves lánya lesz, ha ő meghal.
Nincs örökbefogadás!! Saját gyereke.
Közben kiderült, hogy nem börtönbe megy, hanem fegyházba!!! Nevelheti-e a babát, ha kijött a fegyházból? Nála lehet-e a baba, ha halálos beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!